Deeltijds Stage


Organisatie
Dienst Sociale Zaken en Integratie i.s.m. Cultuurcentrum Asse
De dienst Sociale Zaken en Integratie werkt voor deze opdracht nauw samen met de jeugdprogrammator van CC Asse. Samen zoeken we iemand om in het veld verschillende doelgroepen warm te maken om het vrijetijdsaanbod (en dan specifiek de voorstellingen in het Cultuurcentrum Asse) te ontdekken.
Functie
Op zoek naar een straffe stageplaats waar je ‘sociaal’ en ‘cultureel’ echt kan combineren? Dat komt goed uit, want de dienst Sociale Zaken en Integratie werkt voor deze opdracht nauw samen met de jeugdprogrammator van CC Asse. Samen zoeken we iemand om in het veld verschillende doelgroepen warm te maken om het vrijetijdsaanbod (en dan specifiek de voorstellingen in het Cultuurcentrum Asse) te ontdekken.
We doen echt beroep op jouw ideeën en werken samen een stage-traject uit. Zo zal je zeker bezoekjes mogen brengen aan de taallessen, maar je krijgt ook een inkijk in de lopende projecten in het kader van integratie.
Daarnaast mag je ook meehelpen aan andere opdrachten, je krijgt de kans om een kijkje te nemen in de hele werking van het CC, en ja … je mag ook backstage.

Stageperiode: tussen september 2018 en mei 2019

Profiel
Jij:
* Bent heel sociaal, je spreekt graag mensen aan en je kan ook kleine groepen toespreken
* Durft ook al eens met zotte ideeën afkomen
* Hebt idealiter affiniteit met jeugdtheater en bent gebeten door diversiteit
* Kan zelfstandig werken (je krijgt echt je eigen projecten)
* Hebt geen probleem met occasioneel weekendwerk!
Aanbod
Wij:
* Geven je veel begeleiding, ondersteuning en tegelijkertijd ook veel vrijheid
* Bieden je een uitdagende en creatieve stage met toffe collega’s, in centrum Asse
* Zijn benieuwd naar jouw ideeën
* Zorgen dat de koffie hier altijd klaar staat ;-)
Solliciteren
Contactpersoon: Elke De Decker
Reageren voor: 15/09/2018

Mail elke@ccasse.be met je CV en motivatie. Cultuurzaal Oud Gasthuis, Huinegem 4, 1730 Asse Bekijk zeker al even ons aanbod, op de website: https://www.ccasse.be/familie