Organisatie

Cultuurhuis Merelbeke

Cultuurhuis Merelbeke organiseert reeksen muziek voor jongeren en volwassenen onder de noemer ‘Ateliers Muziek’.

De Ateliers Muziek staan garant voor kwalitatieve muzieklessen op maat, in een professionele context. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 15 jaar. Belangrijk: de lessen kaderen niet in een traject van te doorlopen graden en kennis van notenleer is niet verplicht voor de cursisten.


Functieomschrijving

In het kader van een vervanging zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent ZANG (pop, jazz, musical) in loondienst, vanaf 11 maart tot het einde van het schooljaar. Het gaat om een pakket van 3u20 minuten, te presteren op maandagavond.

Je geeft individuele lessen (20 minuten per cursist per week) en begeleidt de cursist in een persoonlijk traject, waarbij de leerdoelen in overleg bepaald worden. De lessen vinden plaats in het Popelin Lyceum, Gaversesteenweg 195, 9820 Merelbeke.

Profiel

We zijn op zoek naar docenten die zich comfortabel voelen in een coachende rol en zich vlot kunnen aanpassen aan verschillende beginsituaties, leeftijden en repertoires. Je bent in het bezit van een masterdiploma, of beschikt over voldoende aantoonbare ervaring.

Aanbod

Je wordt verloond als werknemer van Lokaal Bestuur Merelbeke (tijdelijk contract tot het einde van het schooljaar) volgens salarisschaal 148.

Categorie
Vorming en onderwijs
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen