Organisatie

TRILL vzw

TRILL is een kunsteducatieve organisatie die kinderen, jongeren en jonge kunstenaars in contact brengt met kunst en actief is in heel Vlaanderen en Brussel via artistieke workshops en projecten.

TRILL vertrekt vanuit de samenwerking met actieve kunstenaars en biedt een waaier aan van kunstactiviteiten die iedereen de mogelijkheid bieden om kunst te ontdekken of zelf te creëren.

Ontdek ons volledige aanbod op trill.be.

Functieomschrijving

TRILL zoekt een begeleider voor haar Jaarreeks Podium..

Deze jaarreeks vindt wekelijks plaats op woensdag van 2 oktober 2024 tot en met 7 mei 2025.

Voor de Jaarreeks:

Je staat in voor de begeleiding van de volgende groepen: de 6-9 jarigen (13u tot 14u30), de 10-12 jairgen en de 13-15 jarigen (17u tot 19u). Afhankelijk van je beschikbaarheid is het ook mogelijk om maar één groep of mogelijks twee groepen te begeleiden. Je bereidt de lessen voor, engageert je om wekelijks les te geven en werkt tegen het einde van het seizoen toe naar een kort toonmoment. Hiervoor hou je het weekend van 3 mei en 4 mei vrij. Tussendoor zijn er ook enkele overlegmomenten met de andere docenten Podium en Atelier en de projectverantwoordelijke Hoa Lambrechts.


Profiel

  • Je bent actief en professioneel met podiumkunsten bezig. Dit kan zijn binnen theater, improvisatietheater, techniek, …

  • Je beschikt over pedagogische, agogische en didactische kwaliteiten om voor een groep jongeren te staan.

  • Je hebt bij voorkeur al ervaring met het werken met jongeren tussen 6 en 18 jaar.

  • Je hebt interesse en/of voeling vanuit je opleiding of werkervaring met jeugdwerk, kunsteducatie en/of kunst en cultuur in Vlaanderen.

  • Je bent vlot en enthousiasmerend.

  • Je bent stipt en hebt verantwoordelijkheidszin.

Aanbod

Een contract voor kortlopende opdrachten per dag, per week of per maand.

Je kan als zelfstandige voor ons werken, via een andere vzw, via vrijwilligersvergoeding of via een erkend SBK (Sociaal Bureau voor Kunstenaars).

Een verloning van 55 euro per uur (all-in, inclusief BTW) met daarnaast een terugbetaling van gemaakte verplaatsings- en materiaalkosten.

Een kans tot groeien en deel uit te maken van een kunstenaarsteam dat steeds in ontwikkeling is en gelijkwaardig is binnen het team van TRILL.

Kans om deel te nemen aan onze laagdrempelige docentenopleiding vanaf midden oktober 2024.


Solliciteren

Stuur je sollicitatie met cv en motivatiebrief via mail naar hoa@trill.be met als onderwerp ‘docent Podium Jaarreeks’. Je krijgt steeds bevestiging van ontvangst.

We plannen nadien graag een vrijblijvend gesprek in.


Reageren voor: 04/06/2024
Solliciteren

Stuur je sollicitatie met cv en motivatiebrief via mail naar hoa@trill.be met als onderwerp ‘docent Podium Jaarreeks’. Je krijgt steeds bevestiging van ontvangst.

We plannen nadien graag een vrijblijvend gesprek in.


Reageren voor: 04/06/2024
Categorie
Artistiek
Type
Vast
Tewerkstelling
Freelance
Regio
Vlaams-Brabant