Organisatie

Technopolis / Flanders Technology International

Functieomschrijving

Maken jouw boodschappen nét zo'n indruk als een badkuip doet op Archimedes? Ben je even dol op social media als Elon Musk op z'n ruimteraketten? En lees je het dashboard van advertentieplatformen zoals Jane Goodall het gedrag van chimpansees leest? Dan ben jij de digital marketeer die wij zoeken.

Stop jij de wow in Technopolis? Bij Technopolis hoor je de godganse dag ‘wow’. Of dat zou toch moeten, want met dát gevoel willen we onze bezoekers overladen. Alles start immers met dat ene vonkje: een moment van pure verwondering dat uitgroeit tot een ontembare nieuwsgierigheid en - misschien wel - een grenzeloze passie om zélf aan de slag te gaan met wetenschap en technologie.

Die ‘wow’ komt niet alleen tot leven in Technopolis, maar ook in onze shows, in de scholen waar we naartoe trekken, in de events die we organiseren, en - last but not least - op onze social media. Want daar wacht pas echt een grote doelgroep (maar daar weet jij natuurlijk alles van). Die groep willen we omverblazen met de ene wow-ervaring na de andere, zodat ze steeds groter én enthousiaster wordt. Precies waar jij, als digital marketeer, voor zorgt!

Wat staat er op je to do-lijst?

 • Je zet clevere social advertising campagnes op. Elk van die digitale campagnes is jouw baby: door jou geschreven, gebudgetteerd en geanalyseerd.
 • Jouw doel? Zoveel mogelijk mensen bereiken én ze tot actie aanzetten. Daarvoor kies je de precieze targeting - met aandacht voor de juiste kanalen en de ideale marketingmix - en verfijn je campagnes voor de optimale CPC- en conversierates.
 • Je houdt één oog op de content kalender - die je ook zelf mee aanvult - en één op je doelgroep: wie wil wat waar en wanneer horen? Je kent altijd het antwoord op die vraag.
 • Je analyseert elke digitale advertentie tot op het bot: je monitort de cijfers, grafieken en dashboards van de advertentieplatformen en rapporteert over volgersaantallen en kwalitatieve metrics zoals views en interacties.
 • Niet alleen weet je precies hoe de content presteert, maar ook hoe dat nóg beter kan. Je blijft testen en bijschaven om tot zoveel mogelijk interactie en conversie te komen.

Profiel

Wat heb je daarvoor in huis?

 • Je hebt een masterdiploma in Marketing, Digitale Communicatie of Advertising op zak en testte dat ook al eens uit op de werkvloer. Bij voorkeur was je al zo’n drie jaar aan de slag in een B2C-omgeving.
 • Jij bent een digital native en ademt marketing: je vindt vlot je weg op de advertentieplatformen van Google en op social media - van LinkedIn tot TikTok.
 • Voor jou zijn SEO en CRO, net als GTM, GA en GSC, allesbehalve betekenisloze letterwoorden.
 • Jij weet als geen ander wat jongeren zeggen en willen: je voelt je thuis in hun wereld, spreekt hun taal en kent hun interesses.
 • Je bent inventief, innovatief en creatief: je bent trends graag een stapje voor en geeft er je eigen invulling aan. Dat je ook een snelle denker en vlotte schrijver bent, speelt daarbij alleen maar in je voordeel.
 • Je hebt een analytische geest: je werkt gestructureerd, behoudt altijd het overzicht, begrijpt de boodschappen achter de data, en rapporteert sneller-dan-je-schaduw.
 • Je begrijpt computertaal, maar spreekt mensentaal: ook collega’s die er niet in thuis zijn kan je helder en vlot informeren over je digitale campagnes. Dat communiceren gebeurt meestal in het Nederlands, maar ook een mondje Frans en zéker wat Engels lukt.

Aanbod

Wat krijg je daarvoor in ruil?

Voor wat, hoort wat. Dat spreekt voor zich. Je kan dan ook rekenen op een marktconform salarispakket. En omdat het leven méér is dan werken alleen, wachten er ook een mooi aantal vakantiedagen waarop je je eigen social media nog eens van nieuwe content kunt voorzien.

Solliciteren

Horen we daar een wow?

Bezorg ons dan via deze link je CV en motivatiebrief. Sollicitaties worden enkel in overweging genomen als zowel CV als motivatiebrief zijn toegevoegd.

Wij selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, leeftijd, herkomst, nationaliteit of beperking.

Reageren voor: 31/03/2023
Solliciteren

Horen we daar een wow?

Bezorg ons dan via deze link je CV en motivatiebrief. Sollicitaties worden enkel in overweging genomen als zowel CV als motivatiebrief zijn toegevoegd.

Wij selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, leeftijd, herkomst, nationaliteit of beperking.

Reageren voor: 31/03/2023
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen