Organisatie

Amplo

AMPLO is een toonaangevende HR-expert voor artiesten, technici en andere beroepen in de creatieve sector.

Wat dat juist is, de creatieve sector? Die omvat de audiovisuele industrie, beeldende kunst, communicatie, design, musea & erfgoed, gaming, gedrukte en digitale media, mode, muziek, content creation, nieuwe media, dans en podiumkunsten.

Denk je dat jouw sterke schouders, communicatieskills en meesterbrein morgen het verschil kunnen maken voor ons, dan nodigen we je graag uit op de koffie.

Functieomschrijving

In het kader van onze verdere professionalisering en internationalisering willen we graag iemand aan boord die dedicated meewerkt aan (digitale) communicatie-en marketing. Hiervoor hebben we jou misschien wel nodig !

We hebben een zwak voor authentieke mensen die weten waar ze voor staan. Het is ok om anders te zijn bij Amplo.

Profiel

Samen met de belangrijkste interne stakeholders (Het steerco, de commerciële managers en de interne marketingafdeling vh moederbedrijf) zit je in de stuurhut van onze digitale marketing- en contentstrategie. In jouw geval houdt dat in:

Planning en uitvoering van alle digitale campagnes (web, SEO/SEA, database marketing, e-mail, sociale media en display advertising) in samenwerking met interne stakeholders en eventueel externe bedrijven.

Je ontwerpt en onderhoudt onze day-to-day aanwezigheid op sociale media, in overleg met de interne stakeholders en eventueel externe bedrijven.

Je rapporteert de prestaties van alle digitale marketingcampagnes en doet aanbevelingen ihkv onze doelstellingen (ROI en KPI's), eventueel in overleg met externe bedrijven.

Je identificeert trends en inzichten, en doet strategische optimalisatievoorstellen mbt uitgaven en prestaties, eventueel in overleg met externe bedrijven.

Je bedenkt mee creatieve oplossingen en strategieën om onze doelstellingen ihkv digitale communicatie en marketing te behalen.

Je werkt mee aan de content van de websites, creëert landingspagina's, en andere oplossingen die de gebruikerservaring van onze creatieve doelgroep optimaliseren.

Je identificeert kritieke conversie- en afhaakpunten en optimaliseert gebruikerstrechters.

Je bent in staat om kleinschalige lopende campagnes op het vlak van SEA en social media advertising op te volgen en aan te sturen.

Je zorgt voor een dagelijkse opvolging vd contentplanning.

Je volgt in je vakgebied de laatste ontwikkelingen op de voet, en bent niet bang om nieuwe dingen uit te testen

Je doet aanbevelingen om projecten te verbeteren vanuit jouw vakgebied. Je formuleert mee de doelstellingen van onze digitale activiteiten en vertaalt praktische problemen naar haalbare oplossing.

Dit alles met één doel voor ogen; onze digitale aanwezigheid naar een hoger niveau tillen. Want ja, de lat ligt hoog bij Amplo, en dat mag ook digitaal reflecteren.

Aanbod

Een marktconform loon - Forfaitaire onkostenvergoeding

Bonussysteem (op basis van teamtargets)

Gratis groeps- en hospitalisatieverzekering

Vergoeding woon-werkverkeer

Maaltijdcheques

Gsm en laptop

Je krijgt een unieke inkijk achter de schermen van een boeiende wereld

Een voltijds contract voor onbepaalde duur, bij een stabiele werkgever.

We houden rekening met je persoonlijke situatie en zijn zo flexibel mogelijk wat betreft de plaats van waaruit je werkt. Deels thuis of op locatie werken is mogelijk, maar standplaats is Brussel-centrum (op 200m van station Centraal).

Categorie
Marketing & communicatie
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest