Voltijds Vast


Organisatie
de Bib Leuven - directie Cultuur bij de stad Leuven
De bibliotheek van Leuven valt, samen met 30CC, het stadsarchief en de erfgoedcel onder de directie Cultuur van de stad Leuven.
We willen als Bibliotheek werken vanuit een eenduidige visie, met een betrokken team om zoveel mogelijk werkprocessen samen aan te pakken. We zetten in op duidelijkheid rond rollen en taken waarin verantwoordelijkheid wordt gegeven en eigenaarschap wordt opgenomen.

Functie
Je werkt vooral rond de domeinen ‘welkom en onthaal’ en ‘innovatie, audiovisuele media en digitalisering’.
Samen met je teamgenoten maak je de Bib Leuven klaar voor de toekomst.
Je zet in op meer interactie tussen de medewerkers van de Bib en de bezoekers.
Samen met de andere diensthoofden en het afdelingshoofd vorm je het beleidsteam en stippel je het beleid uit voor de Bib Leuven.
Profiel
Je hebt een master- of bachelordiploma. Kandidaten met een bachelordiploma moeten bijkomende testen afleggen (niveaubepaling).
Je hebt minstens 2 jaar aantoonbare professionele ervaring in een publieksgerichte omgeving en minstens 1 jaar professionele ervaring in een leidinggevende functie (hiërarchisch). Deze ervaring kan samen verworven zijn.
Je hebt een duidelijke interesse in cultuur, de bibliotheek en digitale toepassingen.
Aanbod
Statutaire functie, graad diensthoofd.
Je verdient tussen € 3107,98 en € 4836,21 per maand voor een voltijdse functie. Voor de loonberekening nemen we werkervaring bij de overheid volledig over en relevante beroepservaring uit de privésector voor maximaal 10 jaar. Een loonsimulatie vraag je aan via sollicitaties@leuven.be.
Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
Extralegale voordelen: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding of gratis openbaar vervoer van en naar het werk, 35 vakantiedagen (afhankelijk van hoeveel je vorig jaar gewerkt hebt) ...
Andere voordelen bij stad Leuven: groepsaankopen, kortingen voor culturele evenementen …
Solliciteren
Contactpersoon: sollicitaties@leuven.be
Reageren voor: 03/04/2019

Alle info op https://www.leuven.be/vacature-diensthoofd-bibliotheek