Organisatie

Lokaal Bestuur Niel

Wil jij graag samen met alle Nielse verenigingen meebouwen aan een vernieuwend en inclusief vrijetijdsbeleid waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen kunnen genieten van een ruim vrijetijdsaanbod? Meewerken aan Niel Plage, de jaarmarktkermis en Niel in ’t Wiel doet jouw enthousiasme pieken? Plannen, organiseren, communiceren en uitvoeren zijn jouw talenten? Netwerken met alle betrokken stakeholders zit in jouw natuur? Dan zit je juist, want wij zijn op zoek naar een durver die ons vrijetijdsbeleid een stap hoger wil brengen !

Functieomschrijving

Je wordt het aanspreekpunt en ambassadeur van de dienst vrije tijd dat instaat voor de versterking van het sociale, culturele en sportieve leven in Niel, waar het goed is te vertoeven en waar ruimte is voor ontmoeting en ontspanning. De vrijetijdsdomeinen waar je voornamelijk zal aan werken zijn evenementen, jeugd en sport. Je organiseert op regelmatige basis activiteiten of werkt aan grotere projecten. Hiertoe bouw je een netwerk op met vrijwilligers, verenigingen, de adviesraden en andere actoren, je geeft mee richting aan de interne en externe communicatie en je behoudt het financiële overzicht waarbij je rekening houdt met de geldende wetgeving en procedures binnen een overheidscontext.

Al deze taken neem je op in tandem met een administratief medewerker.

Meer lezen over onze vrijetijdsdienst, bezoek dan hier onze website.

Profiel

• Je hebt een bachelor of daarmee gelijkgesteld diploma.

• Als zelfstarter neem je initiatieven om het vrijetijdsbeleid richting te geven en te doen werken.

• Je hebt een coachende persoonlijkheidsstijl, want we willen onze organisatie laten groeien.

• Je benadert het vrijetijdsbeleid vanuit een innoverend en klantgericht oogpunt en wil fijne resultaten kunnen neerzetten.

• De Nederlandse taal kent voor jou geen geheimen.

• Occasioneel avond- en weekendwerk past binnen jouw levensstijl.

Aanbod

• Een voltijdse tewerkstelling (38 uren) in een organisatie die vooruit wil.

• Een brutomaandloon tussen € 2.940,86 en € 4.955,26 waarbij relevante ervaring in rekening kan worden gebracht, maaltijdcheques (€ 8), eindejaarspremie, hospitalisatieverzekering, pensioenfonds (3%), fietsvergoeding of volledige tussenkomst in abonnement openbaar vervoer, flexibele uren, telewerk, ecocheques, 35 verlofdagen en 15 feestdagen, tal van opleidingsmogelijkheden én een heleboel toffe collega’s die je met open armen zullen ontvangen !

• Check zeker ook onze onze Nielse troeven 😉

Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen