Profiel

  • Je bent minstens in het bezit van een graduaat- of bachelorsdiploma (bij voorkeur in een menswetenschappelijke richting)
  • Je beschikt over aantoonbare professionele ervaring inzake publiekswerking én projectmanagement
  • Je kan je makkelijk verplaatsen in onze gemeente (in het bezit zijn van een rijbewijs B)
  • Je kan je flexibel inpassen in een onregelmatig uurrooster met behoorlijk wat avond- en weekendwerk

Organisatie

Gemeente Destelbergen

De gezamenlijke vrijetijdsdiensten bundelen de krachten en staan samen in voor een divers en geïntegreerd vrijetijdsbeleid in de gemeente. Hieronder vallen in de eerste plaats de diensten jeugd, sport, cultuur, bibliotheek en museum, maar ook de andere gemeentediensten zijn belangrijke (mede)spelers.

De coördinator vrijwilligers- en verenigingswerk is het eerste aanspreekpunt voor de thema’s vrijwilligerswerk en verenigingsondersteuning.

De coördinator beheert, organiseert en zorgt voor de administratieve opvolging van de taken over meerdere diensten heen. Hij/zij volgt de wetgeving en juridische aspecten van de taken nauwkeurig op binnen een efficiënte en snelle tijdsplanning. De coördinator werkt actief mee aan het ontwikkelen en uitvoeren van diverse projecten en opdrachten.

Aanbod

Voltijdse functie op niveau B1-B3
Contract tot 31/12/21 (mogelijks verlengbaar)Functieomschrijving

De vrijetijdsdiensten Destelbergen zoeken een nieuwe collega die zich in 2021 ontfermt over het gemeentelijk vrijwilligers- en verenigingswerk. Een 'mensenwerker' dus, iemand die inzet en engagement vanuit de bevolking weet te stimuleren en te versterken.


Snelle indiensttreding is aan de orde; deadline voor sollicitatie ligt op 15/01.Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Oost-Vlaanderen