Profiel

Koen zoekt een tiental jongeren tussen 13 en 21 jaar. follow follow wordt in de eerste plaats een bewegingsvoorstelling met weinig tekst en vooral beweging en dans. Toch zijn jongeren die vooral ervaring hebben met toneelspelen zeker ook welkom. We zoeken vooral sterke persoonlijkheden die geen schrik hebben om zich moe te maken en die graag nieuwe dingen willen bijleren.

Organisatie

fABULEUS

fABULEUS maakt toneel- en dansproducties met jongeren. Voor onze nieuwste dansproductie, follow follow van Koen De Preter, zoeken we sterke persoonlijkheden tussen 13 en 21 jaar: dansers, acteurs, breakdancers, speelvogels en sporters.

Repeteren en op tournee gaan is een spannende en onvergetelijke ervaring, dus als je denkt dat dit iets voor jou is, moet je niet twijfelen: schrijf je meteen in voor de auditieworkshop!

Informatie en inschrijven: www.fabuleus.be/audities

Aanbod

Als je gekozen wordt, begint een intens repetitieproces. Gespreid over meerdere maanden werk je samen met een ervaren maker die het beste in jou naar boven haalt. Daarna vertrek je op tournee als een professionele artiest. Een onvergetelijke ervaring!

Functieomschrijving

Voor onze nieuwste productie, follow follow, zoeken we sterke persoonlijkheden tussen 13 en 21 jaar: dansers, acteurs, breakdancers, speelvogels en sporters. Uithoudingsvermogen is een plus, omdat de maker, Koen De Preter, vooral vanuit beweging werkt.
follow follow gaat over volgers en (mode)trends. Over inspireren, kopiëren, plagiëren en de nieuwste TikTok challenges. Dus als je een trendsetter, een vlogger of een influencer bent (of als je daar een uitgesproken mening over hebt), dan ben je uiteraard ook welkom!

Solliciteren

Info en inschrijven via: www.fabuleus.be/audities

Reageren voor: 08/11/2020
Solliciteren

Info en inschrijven via: www.fabuleus.be/audities

Reageren voor: 08/11/2020
Categorie
Artistiek
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Vlaams-Brabant