Deeltijds Stage


Organisatie
Nerdlab vzw
Nerdlab is een plek in Gent waar we van alles artistiek maken met technologie.
We bouwen niet enkel dingen in Nerdlab. We organiseren ook trajecten waar we jonge mensen creatief laten zijn met technologie. Nerdlab voert een constant experiment hoe creativiteit en technologie samenwerken binnen informele educatie. Tijdens Mutation delen we onze visie en steken we anderen aan om hetzelfde te doen.
Functie
Nerdlab is op zoek naar een gemotiveerde stagiair/persoon/collectief om mee te draaien in het artistiek programma team van Mutation Festival. Het gaat om een allround stage, gaande van uitvoerend en voorbereidend tot coördinatie- en productiewerk.

Ben jij steeds als eerste op de hoogte wat betreft ‘art & tech’? Kijk jij graag over de landsgrenzen heen? Behoud jij een goed overzicht van wat er leeft maar durf jij ook nieuwe wegen in te slaan en niet vanzelfsprekende linken te leggen? Dan zoeken wij jou! Onze expo-gedeelte van het festival breidt uit en we gaan stadsbreed.

Meer info over Mutation (de editie van vorig jaar) vind je hier: https://nerdlab.be/mutation/2018/

Profiel
Teamplayer maar stevig in je schoenen om zelfstandig te werken
Productioneel sterk
Administratieve vaardigheden zijn een pluspunt (lees: excel overzichtjes bijhouden)
Financieel overzicht bewaken
Communicatieve vaardigheden zijn absoluut nodig: teksten schrijven voor op de site maar ook je stoute schoenen aantrekken om op de man af te vragen om leegstaande panden te gebruiken of partners te betrekken
Voeling met het veld in art & tech is zinvol (ook de goesting om die te ontdekken)
Aanbod
Periode is bespreekbaar en kan lopen vanaf 1 juli 2019 tem 24 december 2019. Het betreft een deeltijdse stage waarbij we graag samen pieken tijdens de maanden oktober en november.
Solliciteren
Contactpersoon: Marlies De Cock
Reageren voor: 01/07/2019

Laat ons iets weten. Mail ons via yeswecan@nerdlab.be.