Profiel

Je bent in het bezit van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs

Organisatie

Gemeente Mol

Gemeentebestuur Mol is een waardengedreven organisatie waar in totaal een 800-tal medewerkers zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor het welzijn van onze 37.000 inwoners. Om klaar te staan voor de uitdagingen van vandaag en morgen, zet ons lokaal bestuur deze medewerkers centraal. De focus ligt op de VIBES-waarden: Vertrouwen, Ik als fiere ambassadeur, Burger centraal, Efficiënt en kwaliteitsvol werk, Samenwerken.

Samen maken we #MooiMol.

Aanbod

  • Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris (schaal B1-B2-B3) met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, fietsvergoeding, terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, vrijetijdspas, voordelenplatform benefits at work,…
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Een flexibel uurrooster
  • Een filevrij te bereiken werkplaats in een mooie omgeving
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling

Functieomschrijving

Het gemeentebestuur van Mol zoekt een voltijdse projectmedewerker cultuur, niveau B, in contractueel dienstverband met een contract van bepaalde duur voor 3 maanden, mogelijks verlengbaar.


Ben jij een cultuurfanaat en georganiseerde duizendpoot? Ben je een communicatief sterke netwerker en houd je ervan om mensen samen te brengen en te enthousiasmeren?
Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken!


Wij zoeken voor een voltijdse projectmedewerker cultuur, met een contract bepaalde duur voor 3 maanden, die cultuurprojecten mee opvolgt en/of coördineert. Het organiseren van projecten, ook over de gemeentegrenzen heen, is voor jou geen probleem.


Daarnaast bouw je samen met je collega’s aan het doelgroepenbeleid van onze organisatie.


Je bent gedreven, enthousiast en kan goed samenwerken met vrijwilligers.


Categorie
Artistiek
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen