Profiel

Team Zilverberk zoekt momenteel versterking en dit in de vorm van een enthousiaste timmerman of -vrouw. Wij zoeken iemand met zin voor initiatief, verantwoordelijkheid en vooral veel goesting om mee te groeien met een aanstormend bedrijf met een unieke bedrijfsvisie en uitdagende projecten in de pijplijn.


Ben je gepassioneerd door houtwerk? Uiteraard.
Heb je handen aan je lijf en weet je van aanpakken? Check en check!
De juiste kennis van gereedschap, machinaal en hout met reeds enkele jaren (relevante) ervaring en een ook een B (of zelfs BE)-rijbewijs op zak? Check, check en dubbel check!
Popel je om te kunnen starten? Wij ook. Vanaf september/oktober kan je starten bij ons.

Organisatie

De Zilverberk

Speels, creatief en natuurlijk met hout, in huis en tuin, overgoten met een sociaal en duurzaam sausje.

Aanbod

Dit in deeltijds/voltijds dienstverband of als zelfstandige.


Naast een contract van beperkte duur met vooruitzicht op verlenging bieden wij je graag een correcte loonstrook naar marktwaarde, mogelijkheid tot extra opleiding en occasioneel gebruik van onze firmawagens.

Functieomschrijving

Team Zilverberk zoekt versterking: schrijnwerker/houtwerker


De Zilverberk is een jong houtbedrijf in volle groei dat opereert in de regio Lier-Leuven-Mechelen met als startpunt Putte. Met een team van 3 enthousiaste medewerkers gaan we volop voor creatief en duurzaam houtwerk en delen we onze voorliefde voor hout graag met onze klanten. Wij worden warm van creatieve houtconstructies, uitdagende tuinprojecten met hout maar ook van renovaties en kluswerk op maat.Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Vlaams-Brabant