Voltijds Tijdelijk


Organisatie
Museum Leuven
Een wel bijzonder korte naam – M – voor een markant museum dat in het hartje van Leuven zijn rijke collectie en toonaangevende tentoonstellingen presenteert. Je vindt er een unieke mix van zowel oude en hedendaagse kunst: schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, video en film, design en architectuur. M is een boeiende ontmoetingsplek waar voor iedereen iets te beleven valt en waar je altijd een nieuwe perspectief op de kunst en de wereld ontdekt. We doen dit niet alleen. Samen met partners uit verschillende sectoren creëren we ruimte voor innovatie. M heeft de afgelopen jaren zijn stempel gedrukt op het Vlaamse museumlandschap en bouwt verder aan zijn internationale ambities.
M wil zijn ambities kracht bijzetten door de aanwerving van een
CONSULENT HEDENDAAGSE KUNST (m/v/x)
Functie
Onder toezicht van het diensthoofd Hedendaagse Kunst biedt je productionele, organisatorische en omkaderende ondersteuning aan de dienst Hedendaagse Kunst. Je organiseert kwaliteitsvol het productiewerk rond specifieke tentoonstellingen, projecten en evenementen vanuit de programmering van de dienst Hedendaagse Kunst. Je verstrekt informatie aan kunstenaars en partners. Je ondersteunt het beleidswerk rond projecten en lopende dossiers. Je doet de opvolging van (meertalige) professionele communicatie instrumenten en werkt samen rond het vernetwerken van het programma. Je zorgt voor de vlotte doorstroming van informatie van de dienst naar de andere afdelingen en biedt redactionele ondersteuning.
Profiel
Je hebt minimaal een diploma Bachelor en minimum 3 jaar relevante werkervaring. Je hebt goede kennis van hedendaagse beeldende kunst. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, kennis van Frans en Engels is een pluspunt. Je kan zelfstandig werken, je bent flexibel, je hebt een sterke interesse in museumwerking en je werkt graag in teamverband.
Aanbod
- een boeiende job in een moderne culturele organisatie
- een contract van bepaalde duur, voltijds (van eind januari tot eind juni 2019)
- een minimum bruto maandsalaris van 2.603,02 euro (voltijds, niveau B1, 3 jaar anciënniteit): uit de privésector kan tot 10 jaar anciënniteit in rekening gebracht worden, alle relevante werkervaring uit de overheidssector wordt meegenomen.
- gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, gratis groepsverzekering en maaltijdcheques
- er wordt een wervingsreserve aangelegd.
Solliciteren
Contactpersoon: Carine Van Dyck, verantwoordelijke bedrijfsorganisatie en personeel
Reageren voor: 23/12/2018

De uitgebreide functiebeschrijving en de selectieprocedure vind je in de brochure op de website www.mleuven.be/nl/vacatures. Solliciteren kan je door het kandidaatstellingsformulier verplicht in te vullen (via een link op www.mleuven.be) en een kopie van je diploma te mailen naar sollicitatiesM@leuven.be, uiterlijk op zondag 23 december 2018. Op basis van een CV screening word je uitgenodigd voor een gesprek dat doorgaat in de week van 7 januari 2019.