Organisatie

Vlaamse Gemeenschapscommissie
Wie zijn we?

Het beleidsdomein Cultuur, Jeugd en Sport bestaat uit verschillende deeldomeinen: algemeen cultuurbeleid, kunsten en erfgoed, lokaal cultuurbeleid, sociaal-cultureel werk, bibliotheekwerk, gemeenschapscentra, jeugdwerk en sport.

Het team Ondersteuning bibliotheken in Brussel heeft als hoofdtaak het inhoudelijk, communicatief en praktisch ondersteunen van de 19 Nederlandstalige gemeentelijke bibliotheken en Muntpunt in Brussel. Het team sociaal-cultureel werk staat in voor de erkenning, subsidiëring en ondersteuning van het sociaal-cultureel werk (incl. amateurkunsten) in Brussel.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Als communicatieve administratieve medewerker heb je een belangrijke rol in de ondersteuning van de Nederlandstalige bibliotheken en van de sociaal-culturele verenigingen. Je werkt concrete communicatie initiatieven en acties uit. Je staat in voor het up-to-date houden van themawebsites en de opmaak van nieuwbrieven. Samen met je collega’s van de dienst Ondersteuning Bibliotheken in Brussel en de dienst Sociaal-Cultureel Werk maakt je deel uit van de algemene directie Cultuur, Jeugd en Sport.

- Je zet in op de zichtbaarheid van initiatieven van de Nederlandstalige bibliotheken en van het sociaal-cultureel werk.

-Je ontwikkelt en verspreidt expertise over communicatie bij medewerkers van de Nederlandstalige bibliotheken.

-Je bent secretaris van de werkgroep communicatie van de Nederlandstalige bibliotheken.

Meer informatie over deze vacature en andere vind je op onze website

Profiel

Wie zoeken we?

Je hebt een bachelor- of masterdiploma behaald. De VGC houdt rekening met competenties verworven buiten diploma. Heb je een attest van de VGC waaruit blijkt dat je de niveaugebonden competenties van niveau B of A hebt verworven? dan kom je ook in aanmerking.

Aanbod

Waarom kiezen voor de VGC?
De VGC biedt je een mensgerichte en leerrijke werkomgeving, waarin iedereen gelijk wordt behandeld en waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Je leest hieronder wat de VGC nog meer te bieden heeft om elke dag het beste uit jezelf en uit Brussel te halen.
− Je krijgt een voltijds contract van bepaalde duur met ingang vanaf 1 april 2024 tot en met 30 september 2024.
− Loonschaal B111 - deskundige. Zowel je overheidsanciënniteit als relevante werkervaring in de privésector en/of als zelfstandige tellen mee voor de berekening van je loon.

Aantrekkelijke extra’s: 35 vakantiedagen op jaarbasis, maaltijdcheques, gratis woon-werkverkeer (ook MIVB-abonnement), een verzekering gewaarborgd inkomen, aanvullend pensioen via 2de pensioenpijler en ruime vormingsmogelijkheden.
− Je kan bovendien genieten van een verzekering gewaarborgd inkomen waardoor je een premie krijgt bovenop je ziekte-uitkering vanaf je 31ste dag ziekte.

Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest