Profiel

Je bent een creatief talent.

Je hebt enkele jaren ervaring met (online) communicatie en marketing.

Je bent een nauwgezet administratief talent dat de chaos van shows kan vertalen naar duidelijke afspraken en administratieve informatie.

Je bent stressbestendig, oplossingsgericht, stipt en gestructureerd.

Je werkt vlot samen met je minstens even vlotte collega’s om een gezamenlijk resultaat te bereiken.

Je hebt sterke communicatieve en sociale vaardigheden in het Nederlands en het Engels.

Je bent gepassioneerd door alternatieve popmuziek en je bent vertrouwd met het profiel van Trix.

Je kan je plan trekken met foto- en videobewerkingssoftware.

Je hebt een vlotte pen.

Je bent bereid tot avond- en weekendwerk.

Je woont in Antwerpen of de nabije omgeving en kent de Antwerpse muziekscene door en door.

Organisatie

Trix
Trix is met jaarlijks zo’n 220 concerten en 100.000 bezoekers één van de grootste podia voor alternatieve popmuziek van het land. Naast een poppodium is Trix ook een werkplaats voor popmuziek met repetitie-infrastructuur, een opnamestudio en multimediaruimte. Trix werkt met een getalenteerd en gedreven team en we zoeken een collega (v/x/m) die onze onvoorwaardelijke passie voor muziek deelt.

Aanbod

WIJ BIEDEN:
Een voltijdse functie (40 uur per week) van onbepaalde duur bij Trix.
Een marktconforme verloning binnen barema (PC 329.01)
Maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en sociaal abonnement of fietsvergoeding.
Werk bij het fijnste poppodium van ‘t stad. What’s not to like?

Functieomschrijving

Je maakt als communicatiemedewerk(st)er deel uit van het communicatieteam van Trix en vertelt mee het verhaal van ons huis. Het takenpakket houdt daarbij onder andere de volgende zaken in:

Je bedenkt en maakt online content en (print)campagnes en verspreidt deze via de relevante kanalen met het oog op groeiend publieksbereik en nieuwe trends.

Je beheert mee de website van Trix en kondigt er nauwgezet concerten, cursussen, workshops, etc... op aan. Je plant aankondigingen correct in, schrijft wervende teksten (info + bio), verzamelt tijdig het nodige promotiemateriaal, houdt de items vervolgens up-to-date (o.a. tijdschema’s toevoegen, opvolging verkoop, ...) en publiceert nieuwsberichten, zodat de bezoekers van de Trix-website snel de nodige en juiste info terugvinden en tevens uitgenodigd worden om de verdere invulling van het Trix-programma te ontdekken.

Je beheert mee de ticketing van Trix (via het platform Eventbrite) zodat er een goede opvolging is naar zowel de klanten als de zaalhuurders.

Je bepaalt mee de inhoud van de wekelijkse digitale nieuwsbrief van Trix zodat de ontvanger optimaal geïnformeerd wordt over het Trix-programma.

Je bent mee verantwoordelijk voor de inhouse communicatie van Trix (beeldschermen, affiches, …) zodat bezoekers optimaal op de hoogte zijn van het aanbod van Trix.

Je verzorgt mee de digitale marketing (bv. Google AdWords, CRM, ...) en ontwikkelt daarbij doorlopend innovatieve strategieën.

Je vertegenwoordigt Trix mee naar de pers en buitenwereld.

Je verzorgt mee de klantenservice en het community management van Trix.
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen