Profiel

Communiceren: Je hanteert een hoge kwaliteitsstandaard voor alle vormen van communicatie en je slaagt er steeds in jouw ideeën duidelijk en begrijpelijk te formuleren. Je helpt anderen en moedigt hen aan om een duidelijk verhaal op te hangen.

Creativiteit: Je vindt originele oplossingen voor situaties die zich stellen en stelt betere alternatieven voor voor bestaande oplossingen.
Een netwerk bouwen: Je ontwikkelt nieuwe contacten, bouwt een positief en solide relationeel netwerk en gebruikt deze relaties om doelstellingen te bereiken.

Nauwkeurigheid: Je werkt steeds zorgvuldig en precies zaken af, ook complexere. Je controleert automatisch je eigen werk en ziet geen fouten over het hoofd. Je garandeert steeds een bepaalde eindkwaliteit.
Initiatief nemen: Je onderneemt actie vooraleer iemand of de situatie dit vereist. Je doet spontaan voorstellen ter verbetering en je neemt spontaan verantwoordelijkheid.

Samenwerken: Je deelt informatie met andere teamleden, staat open voor de inbreng van anderen en stimuleert groepsgeest in de organisatie.

Zelforganisatie: Je organiseert het eigen werk in functie van de prioriteiten, procedures en situatie; beheert de tijd, leeft de termijnen na en schat externe factoren juist in zodat de verantwoordelijkheden binnen de vooropgestelde termijnen ingelost worden.

Specifieke competenties
* Je kan goed overweg met facebook, instragram, websites en backoffices.
* Je hebt feeling met vormgeving en design.
* Je spreekt en schrijft perfect in het Nederlands.
* Je spreekt en schrijft vlot in het Engels.
* Kennis van een andere taal zoals Bulgaars, Frans of Arabisch is een troef.

Organisatie

Circusplaneet vzw
Circusplaneet is een Gentse cultuureducatieve organisatie waarin de passie voor circus centraal staat. Circus is ons middel om mensen individueel en in groep te laten groeien. Samen streven we naar een open, diverse en warme samenleving.

Aanbod

* Een contract van onbepaalde duur van 19u/week .
* Een loon binnen het barema B1c van PC329.01 - €1112,17 tot €1441,68 i.f.v. anciënniteit en ervaring. Maximaal 10 jaar beroepsanciënniteit wordt overgenomen.
* Eén maaltijdcheque van €6 per gewerkte dag van 7,6 uur.
* Een vergoeding voor jouw woon-werkverkeer.
* Een flexibele werkomgeving.
* In dienst januari 2020. De startdatum is bespreekbaar.

Functieomschrijving

Als communicatiemedewerker van Circusplaneet zet je een wervende en frisse communicatie neer die ons educatief en maatschappelijk engagement uitstraalt. Je bent verantwoordelijk voor de externe en interne communicatie. In een team van stafmedewerkers bouw je mee aan een organisatiekader dat onze circusartiesten, klein en groot, centraal stelt. Je verbindt de vrijwilligers met onze verschillende evenementen.
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen