Profiel

Je bedenkt originele campagnes om fondsen te verzamelen en werkt ze mee uit, je helpt mee een intern en extern communicatieplan te maken om vzw Goudhaantjes en haar activiteiten op een aantrekkelijke manier in de kijker te zetten. Je zoekt mee kanalen om meer chronisch zieke of beperkte kinderen te bereiken. Je stelt mee de digitale nieuwsbrief samen, ontwerpt affiches en navigeert moeiteloos op social media. Je schrijft toegankelijke teksten volgens het juiste communicatiekanaal (flyer, website, social media) en hebt een creatief oog. Je zet onze boodschap om in een boodschap die aanslaat bij het grote publiek. Grafische skills en/of kennis van fotografie is een pluspunt!

Organisatie

vzw Goudhaantjes
vzw Goudhaantjes moedigt kinderen met een ernstige ziekte of beperking (onze Goudhaantjes) aan om samen met hun gezin hun uniek talent te vinden en te ontwikkelen.Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen samen met hun gezin en andere kinderen ontdekken hoe ze kunnen fonkelen en inspireren. Hierdoor worden zij gesterkt in hun eigenwaarde en veerkracht,herstelt de gezinsbalans en zetten we in op duurzame maatschappelijke verbinding.

Aanbod

Je hebt een hart voor zieke kinderen of kinderen met een beperking en je wilt je engageren voor een belangrijk doel dat aansluit bij jouw waarden. Je komt je afspraken stipt na, bent flexibel en werkt nauwkeurig. Je komt terecht in een enthousiaste, warme groep vrijwilligers in een dynamische, jonge vzw die samen met jou de wereld een beetje mooier wil maken.
Je tijdsinvestering is soepel in te vullen naar eigen mogelijkheden. Een groot deel kan via thuiswerk. In ruil krijg je begeleiding door een persoonlijke vrijwilligerscoach, kan je van verschillende dingen proeven en ervaring opdoen, ontmoet je op korte tijd een hoop nieuwe, interessante mensen terwijl je je inzet voor zinvol werk. Om van het effect op je karma nog te zwijgen. Welkom in team Goudhaantjes!
Heb je een ander idee over wat je als vrijwilliger voor vzw Goudhaantjes kan betekenen? Laat het ons zeker weten! Afhankelijk van wat je wil, kom je gewoon een handje helpen of neem je steeds grotere verantwoordelijkheden op.

Functieomschrijving

Woordenkunstenaar, mooimaker of sociale media expert? Jij bent welkom in ons team. Je houdt van schrijven, fotograferen, ontwerpen, filmen, nadenken over en het beheren van social media? Je wil je kennis op vlak van communicatie/promotie/marketing toepassen in de context van een jonge sociaal voelende vzw. Digitale media zijn jouw niet vreemd. Communicatie en promotie zijn je ding. Je hebt een neus voor sterke verhalen. Je kan 2u/week van je tijd vrijmaken en dit bij voorkeur voor een periode van minstens 6 maanden. Je denkt (creatief) mee over onze communicatie en de uitvoering daarvan, onderhoudt mee de website en social media, je organiseert mee evenementen.
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen