Organisatie

MUNTPUNT

Muntpunt is een ondernemende organisatie die gericht is op het creëren van waarde voor haar gemeenschap. Als commercieel medewerker speel je een cruciale rol door in te spelen op de behoeften van gebruikers en het verkennen van innovatieve mogelijkheden. Je bent bereid om te experimenteren en werkt samen met collega's, socio-culturele en commerciële partners om creatieve ideeën om te zetten in zinvolle en vernieuwende resultaten met als doel meer eigen inkomsten te genereren. Daarbij heeft Muntpunt een aantal al bestaande commerciële diensten (o.a. zaalverhuur en BookaPlace) die jij als projectleider zal coördineren en doorontwikkelen.

Functieomschrijving

Je identificeert kansen voor nieuwe zakelijke initiatieven met een nadruk op commerciële levensvatbaarheid. Je maakt hierbij gebruik van doelgerichte marketing- en verkoopstrategieën om meer eigen inkomsten te genereren.

Je initieert zelf projecten om alternatieve financieringsmogelijkheden te ontdekken en te benutten. Denk bv. aan:

Shop-in-shop concepten

Commerciële partnerships via sales in de publieke ruimte

Merchandise ontwikkeling

Sponsoring

Je zet actief samenwerkingsverbanden op met partners met een focus op het stimuleren van inkomstenverhogende activiteiten. Je gaat gericht op zoek naar sponsoring die de doelstellingen van Muntpunt ondersteunt.

Je ontwikkelt een gestructureerde aanpak om het ondernemerschap binnen Muntpunt te versterken.

Je stimuleert en ondersteunt collega's om een ondernemende mindset aan te nemen en moedigt hen aan om proactief te handelen.

Je coördineert de zaalverhuur en gerelateerde commerciële activiteiten waarbij je verantwoordelijk bent voor het verfijnen van de dienstverlening en het maximaliseren van inkomsten uit deze kanalen.

Je coördineert de doorontwikkeling van commerciële activiteiten rondom `BookaPlace`, het studie- en werkplekken reserveringssysteem dat Muntpunt aanbiedt aan verschillende bibliotheken in Vlaanderen.

Je ondersteunt het financiële beleid door actief bij te dragen aan beslissingen, gericht op het vergroten van eigen inkomsten.

Je bent verantwoordelijk voor zowel interne als externe financiële rapportage, met een focus op nauwkeurigheid en heldere communicatie van de resultaten.

Profiel

Je bent een ware inspirator en innovator: je herkent kansen en weet ze doelgericht te benutten

Je beschikt over sterke commerciële vaardigheden en daadkracht om zakelijke doelstellingen te bereiken en de financieringsmix van Muntpunt te verbeteren.

Je denkt en handelt proactief, oplossings- en resultaatsgericht.

Je kan projecten van begin tot eind leiden, van ideeënvorming tot implementatie.

Je bezit uitstekende organisatorische en planningsvaardigheden en hebt het talent om efficiënt en effectief te handelen.

Je begrijpt de Brusselse en socio-culturele context waarbinnen Muntpunt opereert goed en onderschrijft de missie en visie van Muntpunt als organisatie.

Omdat Muntpunt openstaat voor iedereen met interesse in Brussel en de Nederlandstalige cultuur willen wij een diverse werkomgeving creëren met gelijke kansen voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, gender of afkomst. Ook mensen met een arbeidshandicap komen in aanmerking.

Aanbod

  • Je komt terecht in een boeiende en innovatieve organisatie, in het centrum van Brussel.
  • Je krijgt een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur met volgende arbeidsvoorwaarden:
  • verloning volgens barema B1C van PC 329.01 (sociare.be)
  • maaltijdcheques van 7 euro
  • hospitalisatieverzekering
  • groepsverzekering
  • terugbetaling (100%) woon-werkverkeer als je met het openbaar vervoer komt
Categorie
Financieel
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest