Profiel

- Je beschikt bij voorkeur over een bachelordiploma in Kunst- en cultuurbemiddeling / sociaal-cultureelwerk / kunstwetenschappen / communicatiewetenschappen / cultuurmanagement, of kan een gelijkwaardige expertise aantonen op basis van ervaringen. -
Je bent resultaatgericht en nauwgezet, een zelfstandige werker én een teamplayer.
- Je hebt interesse in beeldende kunst zin voor initiatief en een hands-on aanpak. - Computers hebben weinig geheimen voor jou en je kan werken met internetbrowsers en de courante kantoorsoftware zoals tekstverwerkers, spreadsheets en presentatiesoftware.

Organisatie

Kunsthal Extra City
Kunsthal Extra City werkt met kunst die ons doet nadenken over actuele thema’s in de stad van vandaag. We bieden een prikkelend programma van tentoonstellingen met actuele beeldende kunst uit binnen- en buitenland en een breed aanbod aan activiteiten (films, lezingen, workshops, rondleidingen en debatten). Voor ons is het publiek even belangrijk als de kunstenaar. We zien onze bezoekers als een rijke en diverse verzameling van kennis en ervaringen. Als mensen de stad maken, wil Extra City een plek zijn waar zij zich welkom voelen, een plaats van dialoog en verrijkende contacten tussen stadsbewoners, kunstenaars, liefhebbers en kenners.

Aanbod

- Je komt terecht in een jong, klein en gemotiveerd team waar talentontwikkeling voorop staat.
- Je krijgt de kans om op korte termijn veel ervaring op te doen en een sterkere positie op de arbeidsmarkt te verwerven.
- Je krijgt een professionele en persoonlijke begeleiding binnen een ervaren team. - Je wordt tewerkgesteld vlakbij het station Antwerpen-Berchem.
- Een beroepsinlevingsstage bij Kunsthal Extra City betekent een voltijdse en betaalde stage van zes maanden met startdatum 2 september 2019.

Functieomschrijving

Publieksbemiddeling speelt een belangrijke rol in de bezoekerservaring van onze Kunsthal. Van de medewerker onthaal en publieksbemiddeling verwachten we dat deze samen met de coördinator bemiddeling tools en concepten ontwikkelt, inspelend op de noden van onze bezoekers om hen een aangename en betekenisvolle ervaring te bieden.

JOUW TAKEN ALS MEDEWERKER ONTHAAL EN PUBLIEKSBEMIDDELING:
- Je bent het aanspreekpunt voor bezoekers van de kunsthal en vanuit die functie ook een zeer belangrijk gezicht van de organisatie.
- Je ontvangt het publiek, licht hen in over de organisatie en de lopende tentoonstellingen.
- Je geeft actuele en relevante info aan de balie en stemt hiervoor taal en info af op de individuele bezoeker.
- Je bemant het onthaal samen met de jobstudenten. - Je stelt in samenspraak met de jobstudenten een planning op en past deze aan naar wijzigende omstandigheden. Communiceert helder en professioneel met de studenten over de planning.
- Je verzamelt bezoekersinformatie en verwerkt de resultaten van de bezoekersbevraging.
- Je zorgt ervoor dat de expo verzorgt en ordelijk is en bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve presentatie van de verschillende kunstwerken in de tentoonstelling en de properheid van de tentoonstellingsruimte.
- Je bedenkt in overleg met de coördinator bemiddelingsconcepten die relevant zijn binnen de missie van Kunsthal Extra City en voor de lopende en toekomstige tentoonstellingen.
Categorie
Andere
Type
Stage
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen