Profiel

- Houder zijn van een diploma bachelor of hoger onderwijs van het korte type in een culturele, taal- en letterkundige, communicatieve of artistieke richting, of einddiploma uitgereikt door een erkende instelling voor bibliotheekwetenschappen. Indien geen houder van een einddiploma uitgereikt door een erkende instelling voor bibliotheekwetenschappen moeten houders van een diploma bachelor of hoger onderwijs van het korte type in een culturele, taal- en letterkundige, communicatieve of artistieke richting, binnen de 3 jaar na de aanstelling het certificaat van de initiatie tot de bibliotheekkunde behalen.
- Gedrag vertonen in overeenstemming met de eisen van de functie (=uittreksel uit het strafregister)
- Burgerlijke en politieke rechten genieten
- Medisch geschikt zijn
- Slagen in de selectieprocedure

Organisatie

Gemeentebestuur Waasmunster

Aanbod

☛ Contract onbepaalde duur
☛ Hospitalisatieverzekering
☛ Fietsvergoeding: €0,24/km
☛ Maaltijdcheques van €8
☛ 2de pensioenpijler
☛ Gunstige verlofregeling
☛ Glijdend uurrooster


Bruto geïndexeerd maandsalaris: min. 1268,03 euro – max. 2114,59 euro
Vorige tewerkstellingen in een openbare dienst tellen mee voor geldelijke anciënniteit.

Functieomschrijving

Je coördineert in nauwe samenwerking met de collega-bibliothecaris de werking van de bibliotheek en zorgt samen met alle bibliotheekactoren voor een breed en lokaal bibliotheekbeleid. Je staat in voor het samenstellen, coördineren en evalueren van het aanbod van de bibliotheek met het oog op een hedendaagse en duurzame bib.
Als diensthoofd stuur je je medewerkers aan om een kwaliteitsvolle dienstverlening aan de burger te garanderen. Je maakt deel uit van een dynamisch team dat zich volop voorbereidt voor de verhuis naar het gloednieuw vrijetijdscentrum De Meermin.

Solliciteren
Reageren voor: 05/10/2020
Solliciteren
Reageren voor: 05/10/2020
Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen