Organisatie

Vlaamse Gemeenschapscommissie

De jeugddienst staat in voor de voorbereiding, evaluatie en uitvoering van het Nederlandstalige jeugdbeleid van de VGC in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Via het jongerenfonds À Fonds en subsidies voor jeugdwerkprojecten ondersteunt de VGC jongeren en jeugdorganisaties bij de realisatie van hun projecten.

Functieomschrijving

De job in het kort

Als beleidsmedewerker vrije tijd ben jij overtuigd van een kind- en jeugdvriendelijke stad. Je bent expert in de leefwereld van kinderen en jongeren en hun organisaties. Je zorgt ervoor dat alle Brusselse kinderen voor en na school en tijdens de vakantie kunnen spelen, zich ontplooien en groeien. Je werkt hiervoor intensief samen met de diensten Onderwijs, Cultuur, Jeugd en Sport en Stedelijk Beleid en het werkveld om zo een visie uit te werken voor vrije tijd en opvang. Je zorgt mee voor een kwaliteitsvol en toegankelijk aanbod dat rekening houdt met de behoefte en stem van kinderen en jongeren in Brussel.

Samen met collega’s werk je aan een samenhangend, toegankelijk en kwaliteitsvol vrijetijds- en opvangaanbod, op maat van jonge Brusselaars en hun gezinnen:

  • Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en evalueren van de beleidsdoelstellingen met betrekking tot Buitenschoolse Opvang en Activiteiten (BOA).
  • Je volgt maatschappelijke trends en ontwikkelingen op van de thema’s vrije tijd en opvang.
  • Je houdt de vinger aan de pols over wat er leeft bij Brusselse kinderen en jongeren en hebt oog voor kinderen en jongeren die opgroeien in kwetsbare situaties.

Voor meer informatie over deze functie vind je hier en op: www.vgc.be/vacatures

Profiel

Je hebt een masterdiploma behaald.

Aanbod

Ons aanbod

Je krijgt een voltijds contract voor onbepaalde duur met als loonschaal A111.

Je nettoloon is erg afhankelijk van je gezinssituatie. In de infobundel berekenen we het nettoloon van een alleenstaande zonder personen ten laste.

Aantrekkelijke extra’s

  • Voor elke gewerkte dag ontvang je een maaltijdcheque van 8 euro.
  • Je ontvangt een eindejaarstoelage.
  • Je bouwt een extra pensioenkapitaal op doordat de VGC jaarlijks 4% van je jaarloon aan het Vlaams Pensioenfonds overmaakt.
  • Je krijgt een uitstekende hospitalisatieverzekering. Je gezinsleden kan je voordelig laten aansluiten.
  • Je geniet bovendien van een verzekering gewaarborgd inkomen waardoor je een premie krijgt bovenop je ziekte-uitkering vanaf je 31ste dag ziekte.
Solliciteren

Hoe solliciteer je?
Vul het registratieformulier volledig en correct in. Solliciteren kan tot en met maandag 10 juni 2024.

Reageren voor: 10/06/2024
Solliciteren

Hoe solliciteer je?
Vul het registratieformulier volledig en correct in. Solliciteren kan tot en met maandag 10 juni 2024.

Reageren voor: 10/06/2024
Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest