Organisatie

Strategische Adviesraad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media

Functieomschrijving

Ben jij geboeid door kunsten en erfgoed en wil je jouw kennis over deze domeinen verder ontwikkelen? Wens je een rol te spelen in de vormgeving van het beleid? Ben je graag bezig met onderzoek en verslaggeving en beschik je daarnaast over een vlotte pen en een analytische blik? Lees dan snel verder!

Als beleidsmedewerker kunsten en erfgoed maak jij deel uit van het professioneel secretariaat en ondersteun je inhoudelijk de Sectorraad Kunsten en Erfgoed. In deze functie treed je op als secretaris van de adviesraad. Zo sta je onder andere in voor de verslaggeving en capteer je de verschillende meningen en beschouwingen van experten. Je biedt input ter ondersteuning van de voorzitter die de vergaderingen leidt. Je doet daarnaast ook de nodige research om bij te dragen aan weloverwogen adviezen. Het schrikt jou verder niet af om je binnen het relevante netwerk te bewegen. Je legt de nodige contacten zowel binnen de organisatie als in het werkveld. Op termijn ontwikkel jij een expertise op vlak van kunst en erfgoed.

Ook overkoepelend zal jij je steentje bijdragen aan de algemene werking van de organisatie. Je denkt mee na over de strategische visieontwikkeling op lange termijn en neemt met oog daarop deel aan verschillende projecten.

Profiel

Op het moment van je sollicitatie beschik je al over:

  • een master diploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot het niveau A binnen de Vlaamse overheid.

Studeer je ten laatste af in januari? Dan kan je ook al deelnemen aan de selectie! Van zodra je je diploma hebt behaald, kan je starten in de job.

Aanbod

- Je krijgt een contract van bepaalde duur (tot en met 31 augustus 2023) in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. Op https://www.vlaanderen.be/werk... kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.

- We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.

- Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstmis en Nieuwjaar.

- Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werk...

Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest