Organisatie

De Uitsprekerij | Makers van luisterboeken, podcasts & voice overs

De Uitsprekerij was het eerste Vlaamse productiehuis voor luisterboeken. Meer dan 300 producties verder, hebben we ons speelveld uitgebreid naar andere [lange] stemproducties, zoals podcasts & voice overs.
Daarin trekken we vooral de 'logistieke' kaart: we zorgen vooral voor casting, stemmen, regie, opnamestudio, editing, mastering & distributie, maar wagen ons af en toe ook in de makers-hoek met eigen producties.

Functieomschrijving

Om op korte termijn een aantal grote, complexere & langdurige projecten mee op te volgen, zoeken we nu snel een deeltijdse assistent [1 dag per week, later eventueel uit te breiden]. Gaandeweg zal je ook ingezet worden om mee nieuwe projecten te zoeken, uit te werken en te ondersteunen en de meer algemene aspecten van ons productiehuis te bestieren. Denk bijvoorbeeld aan subsidiedossiers voorbereiden, casting-opdrachten in de praktijk uitvoeren, opvolgen van planningen en iedereen bij de les houden, communicatie met uitgeverijen, deadlines opvolgen, studio- & officemanagement, social media ...

Profiel

Je doet dit allemaal samen met en naast mij, Jeroen, eigenaar en stem achter De Uitsprekerij. We zijn een klein flexibel en gemotiveerd team. Er is ruimte om te leren en te ontdekken, zolang je zelf 110% gemotiveerd en leergierig bent. We zijn met weinig, dus je speelt onmiddellijk een belangrijke rol. We moeten op je inzet kunnen rekenen.

Motivatie & gezond verstand zijn belangrijker dan ervaring. Heb je die toch [ervaring bedoel ik] in audioproductie, podcasting, productie [podium, tv, film, radio, pers, ...], de uitgeefwereld, ... dan is dat reuze handig!

Aanbod

Momenteel willen we iemand engageren voor 1 dag per week. De juiste dag is samen te kiezen. Je werkt vanuit onze studio's in Oelegem [Ranst]. Occasioneel thuiswerk is bespreekbaar, maar vanwege de opdracht toch vooral vanuit ons kantoor. Vergoeding te bespreken. Contract via interim [Amplo] of freelance [maandelijkse factuur]. Je krijgt een laptop & GSM ter beschikking.

Categorie
Techniek en productie
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen