Profiel

-Tweetalig zijn (NL/FR) of Nederlandstalig met een goede mondelinge kennis van het Frans of Franstalig met een goede mondelinge kennis van het Nederlands.


- Gemotiveerd zijn, sociaal vaardig, en jouw taak ernstig nemen.


- Interesse hebben voor hedendaagse kunst, met name film, video, documentaire.


- Beschikbaar zijn vanaf maart 2020.


Ervaring aan het onthaal is een pluspunt.

Organisatie

ARGOS vzw

ARGOS werd opgericht in 1989 in Brussel en is een instituut, en bron, voor de studie, productie en ontwikkeling van kritische audiovisuele kunsten, evenals de distributie, het behoud en de restauratie ervan. ARGOS beschouwt het audiovisuele als een belangrijk middel om op meer open en geïntegreerde manieren de wereld te bekijken en te begrijpen. We ondersteunen een veelheid aan stemmen in de samenleving en gaan in dialoog met een breed scala aan institutionele en niet-institutionele partners, zowel in Brussel als daarbuiten. Zo willen we een steeds ruimer en ​​meer divers publiek bij onze activiteiten betrekken. ARGOS maakt tentoonstellingen en programma's, distribueert audiovisuele werken en bouwt, beheert en ontsluit een prominente collectie van kunstenaarfilms en -video's. We hebben ook een unieke mediatheek met een ruime selectie van publicaties en de audiovisuele werken van de collectie, die zowel voor professionals als het algemene publiek toegankelijk is. Daarnaast ontwikkelen we originele onderzoeksprojecten met betrekking tot vooraanstaande hiaten in de kunstgeschiedenis en de relatie ervan tot cultuur en maatschappij. Via deze verschillende activiteiten wil ARGOS het verleden en het heden van de audiovisuele kunsten beter doorgronden, en ook instrumenten bieden om collectief hun toekomst in te beelden en opnieuw vorm te geven.

Contact

Hoofdzetel: Werfstraat 13 – 1000 BRUSSEL

Staanplaats: idem

Tel: +32 2 229 00 03

Aanbod

Uurregeling


-1x per week op donderdag of vrijdag, van 11u tot 18u tijdens de tentoonstellingsperiodes.


-Af en toe in de weekends.


Aanbod


- Vergoeding voor het onthaal (maximumbedrag): € 34/dag


- Een gemoedelijke omgeving en een leerrijke ervaring in het audiovisuele kunstveld


- Andere voordelen (gratis toegang tot de tentoonstellingen, versnaperingen en dranken)

Functieomschrijving

ARGOS zoekt vrijwilligers: voor het verzorgen van het onthaal van de bezoekers het hele jaar door.


Beschrijving


Zin om wat tijd door te brengen binnen de muren van ARGOS en deel uit te maken van de dagdagelijkse organisatie en het leven in ons centrum? Kom dan ons topteam van vrijwilligers vervoegen!


ARGOS is op zoek naar:


- gemotiveerde vrijwilligers voor het onthaal en de bar tijdens tentoonstellingsperiodes;


Meer gedetailleerde informatie:


- Aan- en uitzetten van de tentoonstellingen, verkoop van toegangstickets en ticktetingsysteem, verkoop boeken uit onze ARGOS Bookshop, bediening aan de bar, ontvangen van bezoekers en inlichtingen verstrekken.

Categorie
Onthaal en administratie
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest