Organisatie

Kadee vzw

Alle kinderen verdienen het om in de vakantie een week op kamp te gaan en gewoon te genieten. Zeker ook kinderen in armoede of een maatschappelijk kwetsbare situatie, die al te veel stress en problemen moeten ondergaan. Toch zien we dat net deze kinderen uit de boot vallen omdat de kampen te duur zijn, of omdat kinderen met soms moeilijk gedrag geweigerd worden.

Specifiek voor deze kinderen organiseren we met vzw Kadee vakantiekampen. Onze kampen hebben meer animatoren dan gemiddeld, en de vrijwilligers hebben ervaring met de doelgroep. Zo krijgen alle kinderen de aandacht en zorg die ze verdienen.

Functieomschrijving

Als animator speel, eet en slaap je een hele week tussen de deelnemers van het kamp. Je bent gedreven, enthousiast en gaat graag om met kinderen, tieners of jongeren. Je houdt ervan om toffe activiteiten te organiseren en steekt de handen graag uit de mouwen bij de voorbereiding, uitvoering en opruim ervan. Je kan oplossingsgericht handelen wanneer een kind of jongere even een moeilijk moment heeft. Herken je je hierin? Dan hebben we jouw hulp nodig.

Profiel

Om mee te gaan als animator kijken we naar je competenties. Je hebt in principe geen attest in het jeugdwerk nodig, want we kijken naar het geheel van je vaardigheden, studies en eerdere ervaring.

Aanbod

Verblijf inclusief het leren kennen van nieuwe mensen, eten, toffe activiteiten en een rugzak aan ervaringen.

Een bosspel, een touwenparcours of een namiddagje stoeien in het zwembad? Of houd je liever van chillen tijdens een rustige workshop? Voor elk wat wils!

Een week vol bijzondere momenten. Zo goed als elke dag trekken we op uitstap, klaar om een nieuwe onvergetelijke herinnering op te doen. Daar moét jij bij zijn!

  • Zomerkamp 1 // 7-15/07/2023
  • Zomerkamp 2 // 15-22/07/2023
  • Zomerkamp 3 // 22-30/07/2023
  • Zomerkamp 4 // 30/07-6/08/2023
Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Oost-Vlaanderen