Organisatie

CC De Steiger vzw

Cultuurcentrum De Steiger is een dynamisch cultuurcentrum in Menen dat elk jaar zo’n 3 à 4.000 activiteiten organiseert of ondersteunt. Een uitgebreid vormingsaanbod wordt aangevuld met een artistieke kalender vol podiumkunsten, tentoonstellingen, festivals en projecten. Het enthousiaste team bestaat uit zo’n 22 mensen die elke dag met hart en ziel het publiek en de vele organisatoren met open armen verwelkomen.

Functieomschrijving

 1. Je maakt deel uit van het dynamische team van CC De Steiger en staat in voor de technische ondersteuning van heel wat projecten, festivals, concerten, filmvertoningen, tentoon-stellingen en andere activiteiten.
 2. Je voert onderhoudswerken uit in de verschillende gebouwen in beheer van het cultuurcentrum en doet kleine herstellingswerken aan toestellen.
 3. Jouw taken omvatten deels ook tentoonstellingstechniek. Je volgt het productionele proces van de projecten beeldende kunst mee op.
 4. Je houdt geregeld (gemiddeld één keer per week, in een beurtrol) toezicht na de kantooruren of in het weekend en ondersteunt de avondgebruikers met enkele basistechnieken (aansluiten beamer, microfoon, …). Je ontvangt de bezoekers en maakt ze wegwijs in het cultuurcentrum.
 5. Je neemt een aantal algemene taken op binnen het technisch team, zoals het voorbereiden van de verhuurde lokalen in het cultuurcentrum.

Profiel

 1. Je bezit een diploma secundair onderwijs.
 2. Je communiceert vloeiend Nederlands, andere talen zijn een pluspunt.
 3. Je bent gebeten door cultuur en techniek.
 4. De kunsten zijn je niet vreemd, ervaring met tentoonstellings- en podiumtechniek is geen vereiste maar wel een pluspunt.
 5. Je hebt een oog voor esthetiek en ruimtelijkheid.
 6. Je kan goed overweg met artistieke projecten en de verschillende aspecten en spelers (kunstenaars, curatoren, collega’s, …) daarin actief.
 7. Specifieke kennis van elektriciteit, houtbewerking, sanitair, video, audio, belichting of andere relevante zaken is een pluspunt.
 8. Je bent stressbestendig, kan goed plannen en een deadline schrikt je niet af.
 9. Je hebt een open ingesteldheid en bezit een gezonde portie verantwoordelijkheidszin.
 10. Flexibele werkuren, avond- en weekendwerk schrikken je niet af.
 11. Je hebt een rijbewijs B.

Aanbod

Contract onbepaalde duur, 30u per week. Avond- en weekendwerk mogelijk.

Wij bieden

- Een dynamische samenwerkingssfeer in een job met een afwisselende functie-inhoud, diverse contacten en autonomie en flexibiliteit in de job.

- Bezoldiging op basis van de loonbarema PC 329.01 sector cultuurspreiding A2 met mogelijkheid tot in rekening brengen anciënniteit.

- Eindejaarspremie conform de collectieve arbeidsovereenkomst van 25/11/2008 (pc 329.01)

- Maaltijdcheques (€ 5,50).

- Startdatum in overleg te bepalen.

- Een werkplek in zowel het cultuurcentrum als het stadsmuseum van Menen (Waalvest).

- Terugbetaling woon-werkverkeer volgens de wettelijke barema.

- Fietspremie (€ 0,28/km).

- Hospitalisatieverzekering.

- Groepsverzekering.

Categorie
Techniek en productie
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
West-Vlaanderen