Organisatie

B-architecten

B-architecten is al 25 jaar een vaste waarde in de architectuurwereld. Het ontwerpbureau zette zich op de kaart met bekende ontwerpen zoals dat voor de Brusselse Beursschouwburg, Muntpunt en De Grote Post in Oostende. Sindsdien groeide B-architecten uit tot een kantoor met vier divisies (B-architecten, B-bis, B-city & B-juxta) en vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent, waar een jong en divers team van meer dan 100 medewerkers uiteenlopende projecten ontwerpt, van deurklink tot stadswijk.

Functieomschrijving

Wil jij je financiële expertise inzetten om B-architecten, een architectenkantoor met een 100-tal medewerkers, te helpen groeien? Als algemeen financieel verantwoordelijke zorg je voor de financiële gezondheid van onze verschillende vennootschappen (B-architecten, B-bis, B-city, B-juxta, …) en zorg je ervoor dat ze financieel sterker worden.

Bij B kom je terecht in een jong, groeiend, en vooral heel hecht team. Je zal beschikken over een breed en uitdagend financieel takenpakket, waaronder:

- Beheer, optimalisatie en bewaking kostenstructuur tussen de verschillende vennootschappen

- Begrotingsopmaak, alsook controle en bewaking ervan

- Beheer aankoopbeleid

- Opvolging financiële analyses, cashflow en financiële liquiditeit

- BTW-optimalisatie & -aangifte

- Rapportage aan algemene leiding en Raad van Bestuur

- Beheer facturatie en koppeling boekhouding

Profiel

Een minimum aan ervaring is geen vereiste. Waar het bij ons om draait is jouw zin en gedrevenheid om erin te vliegen en een bijdrage te leveren aan de financiële backbone van ons kantoor. Je vindt jezelf terug in volgende zaken:

- Teamgericht, empathisch, discreet, communicatief

- Ondernemend, hands-on, verantwoordelijkheid opnemen

- Cijfermatig sterk, kennis van Excel is een must, kennis van Wolters Kluwer is een plus

- Een interesse in, of een juridische achtergrond hebben, kan een voordeel zijn


Talen: Nederlands, Engels, kennis van het Frans is een plus.

Aanbod

Wij zijn geen traditioneel architectenbureau, maar we streven er ook niet naar dat te zijn.

Jouw verloning valt onder de voorwaarden die gelden voor onze bedienden. Je wordt vergoed volgens een eerlijk en transparant systeem waar je als financieel verantwoordelijke zelf aan zal kunnen meebouwen. Daarnaast bieden we je een gsm met bijbehorend abonnement, een groepsverzekering, maaltijdcheques, een forfaitaire onkostenvergoeding en maar liefst 35 vakantiedagen. Vanuit duurzaamheidsoverwegingen bieden we geen bedrijfswagen aan, maar we beschikken wel over tal van duurzame(re) vervoersmiddelen waarmee je tijdig op je vergadering raakt.

Naast het beloofde competitieve salaris, de flexibele werkuren en de horizontale werkomgeving waar autonomie centraal staat, vinden wij welzijn even belangrijk als welvaart. Daarom hechten we veel belang aan het evenwicht tussen werk en privé en hebben we door de jaren heen een rijke traditie van goed uitgebouwde teamactiviteiten gecreëerd, zoals een dagelijkse gezonde lunch voor alle medewerkers, snacks, verfrissende ijsjes of comfort food afhankelijk van het weer, pilateslessen op woensdag en het maandelijkse B-café, waar we externe sprekers uitnodigen om een lezing te geven. Elk jaar maken we een daguitstap naar B-projecten in de uitvoeringsfase en we beginnen onze vakanties traditioneel met een gezellig kerstdiner en een zomer-BBQ op de binnenplaats van ons B-kantoor.

Categorie
Financieel
Type
Vast
Tewerkstelling
80% - 100%
Regio
Antwerpen