Profiel

  • Je hebt de gedrevenheid, skills én ervaring om de leiding van verschillende diensten binnen de afdeling Vrije Tijd & Ontwikkeling succesvol in handen te nemen.
  • Je hebt een sterke affiniteit met cultuur en vrije tijd in ruime zin.
  • Je hebt minimum 4 jaar relevante beroepservaring. Ervaring binnen publieke sector of culturele/vrijetijdssector is een meerwaarde.
  • Je bent minimum in het bezit van een masterdiploma.

Organisatie

Stad Ieper

De afdeling vrije tijd & ontwikkeling van Stad Ieper staat borg voor het bevorderen van een open, culturele, creatieve en sportieve samenleving waar iedereen zich maximaal kan ontplooien en kan participeren aan een rijk, kwaliteitsvol en uitdagend cultuur-, sport-, jeugd- en vrijetijdsaanbod.

Aanbod

Je komt terecht in een uitdagende en gezinsvriendelijke organisatie met een maatschappelijk relevante opdracht in het cultureel, toeristisch en sportief hart van de Westhoek. Je komt in dienst met een voltijds contract (38/38) van onbepaalde duur. Verloning in graad A4a-A4b met als extra’s: maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatie- en groepsverzekering, opleidingsmogelijkheden,…


Indiensttreding zo snel mogelijk.

Functieomschrijving

Je bent afdelingshoofd van de verschillende diensten binnen de afdeling Vrije Tijd & Ontwikkeling en geeft op een efficiënte en doelgerichte wijze leiding aan alle betrokken diensten, in samenwerking met de diensthoofden. Je staat in voor de opmaak, uitwerking en opvolging van het strategisch meerjarenplan en volgt ook de jaarlijkse beleidsnota’s op voor alle diensten van de afdeling, rekening houdend met alle betrokken actoren en/of doelgroepen. Als afdelingshoofd werk je nauw samen met externe partners met het oog op het uitbouwen van een breed netwerk. Je maakt ook actief deel uit van het managementteam.

Categorie
Directie en management
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
West-Vlaanderen