Organisatie

Lokaal Bestuur Tielt

Ben je geboeid door de werking van een openbaar bestuur en werk je graag mee aan een optimale dienstverlening voor onze bewoners? Dan is een job bij ons zeker iets voor jou!

Functieomschrijving

Voor onze dienst Vrije Tijd zijn we op zoek naar een creatieve en administratieve medewerker die weet van aanpakken.

Je ondersteunt de beleidsondersteuner met het sturen, begeleiden en coördineren van het stedelijk vrijetijdsbeleid om een optimale afstemming tussen de diverse actoren in het brede culturele en vrijetijdsveld te bekomen en een integraal en kwalitatief cultuur – en vrijetijdsbeleid in de gemeente te stimuleren. De administratief medewerker is samen met de beleidsondersteuner vrije tijd het centrale aanspreekpunt voor externe partners (verenigingen, lokale besturen, burgers, …) om projecten of activiteiten op poten te zetten, over de diensten heen, met culturele actoren binnen of buiten de stad met als doelstelling het culturele draagvlak te vergroten.

Samen met de beleidsondersteuner Vrije Tijd speel je concreet een leading rol bij o.a. onderstaande kerntaken:

- Je staat in voor de algemene en administratieve ondersteuning van de cultuur- en vrijetijdscoördinator (briefwisseling, collegenota's, correspondentie Stedelijke Raad voor Cultuurbeleid, opvolging cultuurprijzen, cultuursubsidies, ...)

- Je bent aanwezig op en verzorgt de verslaggeving van vergaderingen met verschillende werkgroepen en koepels.

- Je speelt een actieve rol binnen de totstandkoming en uitwerking van het programma '65 jaar Tieltse Europafeesten' i.s.m. lokale verenigingen en zustersteden. Je coördineert en verzorgt de promotie van activiteiten van verenigingen, je werkt de initiatieven en optredens vanuit de zustersteden uit en begeleidt de programmatie van de officiële delegaties van elke zusterstad.

Voor deze veelzijdige functie zijn we op zoek naar een sociaal persoon, die hands-on is, goed kan communiceren en over uitstekende organisatorische skills beschikt. Ben jij de persoon die we zoeken?

Onder de rubriek 'Downloads' (rechts) op onze stadswebsite kan je de functiebeschrijving vinden.

Profiel


  • Communicatief: schriftelijk en mondeling
  • Assertief en dynamisch persoon
  • Stressbestendig
  • Organisatorisch sterk
  • Goede administratieve vaardigheden
  • Minimum diploma secundair onderwijs
  • Bereid zijn om soms avondactiviteiten en weekendactiviteiten bij te wonen
  • In het bezit zijn van een B-rijbewijs

Aanbod

We bieden jou een fijne, gevarieerde job waarbij je je volledig kan ontplooien!

Bovenop de verloning volgens schaal C1-C3, waarbij ook relevante werkervaring in aanmerking genomen wordt, kan je rekenen op een aantrekkelijk pakket aan extralegale voordelen.

Standaard horen daar maaltijdcheques, tweede pensioenpijler, (pensioensparen) Pluspas (kortingpas) en het kosteloos gebruik van het openbaar vervoer voor woon-werkverkeer. Fiets je liever naar je werk, dan staat daar ook een vergoeding tegenover. Verder geniet je van een zeer gunstige werk- en verlofregeling.

Categorie
Vorming en onderwijs
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
West-Vlaanderen