Organisatie

deAuteurs

deAuteurs is een toonaangevende beheersvennootschap, die de auteursrechten beheert voor auteurs in Vlaanderen actief binnen de categorieën audiovisuele werken, podiumkunsten, literatuur, strip en illustratie.

deAuteurs is op zoek naar een administratieve medewerker(ster) om haar team te versterken.

Functieomschrijving

Als administratieve medewerker(ster) speel je een cruciale rol in het ondersteunen van verschillende administratieve taken. Je zult verantwoordelijk zijn voor het nauwkeurig verwerken en organiseren van documenten, het beheren van correspondentie, het bijhouden van dossiers en databanken en het assisteren bij algemene kantoorwerkzaamheden. De ideale kandidaat heeft oog voor detail, is georganiseerd en kan effectief multitasken in een dynamische werkomgeving.

Profiel

  • Je hebt een minstens een graduaatsdiploma
  • Je deinst niet terug voor administratief werk
  • Je hebt een basiskennis van het gebruik van databases
  • Je kan vlot overweg met Excel
  • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, en een goede kennis van het Frans
  • Je bent proactief en kan zelfstandig en gestructureerd werken

Aanbod

deAuteurs biedt je een boeiende functie aan in de culturele sector, binnen een jong team. deAuteurs houdt kantoor in het Europees Huis van de Auteurs (MEDAA) in Brussel.

Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op onze website: www.deauteurs.be

We bieden je een halftijds contract aan, aan een marktconform salaris en een mooi pakket extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, abonnement openbaar vervoer) voor onmiddellijke indiensttreding.

Solliciteren

Stuur voor 20 mei 2024 je CV met motivatiebrief ter attentie van Mevrouw Tilly Roelandts naar tilly.roelandts@deauteurs.be

Reageren voor: 20/05/2024
Solliciteren

Stuur voor 20 mei 2024 je CV met motivatiebrief ter attentie van Mevrouw Tilly Roelandts naar tilly.roelandts@deauteurs.be

Reageren voor: 20/05/2024
Categorie
Onthaal en administratie
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest