Profiel

• Je hebt een culturele achtergrond en een kritische houding
• Je hebt sterke interesse in architectuur en haar sociale en maatschappelijke relevantie
• Je maakt mooie presentaties met Indesign en je bent bedreven in Photoshop
• Je hebt een scherpe pen die je in staat stelt vlot mee te schrijven aan inspirerende teksten over architectuurgerelateerde onderwerpen voor o.m. publicaties en kandidatuurstellingen
• Je denkt mee na over hoe administratieve taken geoptimaliseerd kunnen worden.
• Je werkt +/- 4/5 in loondienst of freelance


Organisatie

NU architectuuratelier

NU architectuuratelier, gelegen op 100 meter van station Gent Dampoort, is een boeiend en intens werkplatform voor architectuur en ontwerpend onderzoek

NU heeft de ambitie om in sterke wisselwerking met opdrachtgevers en alle betrokken partijen, ruimtelijke, materiële en landschappelijke opgaven te ontwikkelen. NU beoogt door middel van een architectuur op mensenmaat, op een kwalitatieve manier bij te dragen aan onze sociale, ruimtelijke en mentale omgeving. Deze benadering resulteerde al in een uiteenlopende reeks bijzondere projecten, zoals het intimistisch zorgproject Huis Perrekes, het pilootproject Zorg te Sint Truiden, de herinrichting van de 59 spoorweg-centers te Borgerhout, de nieuwe campus van HHC Waregem. Met recente nieuwe projecten en gewonnen wedstrijden kunnen we ons breed werkveld bestendigen en ruimte creeeren voor verdieping en kruisbestuiving.

Aanbod

NU is in volle transitie naar een meer zelfsturende organisatie waarin de samenwerking tussen mensen en het ‘goed leven’ centraal staan, en waarbij volop wordt ingezet op persoonlijke groei & zelfontplooiing en sociale verantwoordelijkheid.


NU is een inspirerende werkplek met fijne mensen, waar iedereen de kans krijgt om zijn eigen accenten te leggen en het verschil te maken.

Functieomschrijving

Om onze huidige office manager te versterken in de dagelijkse werking zijn we op zoek naar een allround medewerker die meehelpt om het kantoor mee richting te geven. We verwachten een sterke eigen inbreng met focus op communicatie, het uitdiepen van content en administratie.


Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen