Organisatie

Welzijnshuis Kortenberg
Welzijnshuis Kortenberg Het Welzijnshuis is een samensmelting van het vroegere Sociaal huis en het OCMW. Elke burger kan er terecht met welzijnsvragen.

Functieomschrijving

Als vrijwilliger bestuurt u de 3070 Mobiel (het minibusje van het Welzijnshuis). U vervoert minder mobiele cliënten van het Welzijnshuis te vervoeren naar en van groepsactiviteiten van het Welzijnshuis, zoals bijvoorbeeld het Dorpsrestaurant, dagopvang NOAH, het Seniorenfeest,…

Profiel

•U vindt het belangrijk dat mensen mobiel blijven en niet vereenzamen. •U rijdt rond met het busje van het Welzijnshuis: de “3070 Mobiel” •U beschikt over een geldig (gewoon) rijbewijs B. •U hoeft uw eigen wagen niet te gebruiken, aangezien u met het busje de mensen (in groep) vervoert. Er wordt voor de chauffeurs een verzekering afgesloten voor de ritten die zij rijden. Deze verzekering omvat burgerlijke aansprakelijkheid, een omniumverzekering en een verzekering lichamelijke schade. •U bent gedurende enkele uren of dagen per week beschikbaar.

Aanbod

- U kan een verschil maken voor anderen! - Een zinvolle tijdsbesteding (afhankelijk van uw mogelijkheden). - U komt terecht in een fijne groep van enthousiaste vrijwilligers. - Regelmatig overleg en begeleiding met andere vrijwilligers. - Een jaarlijks feest met alle vrijwilligers samen! - Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. - Coaching en begeleiding van een deskundige maatschappelijk werker.
Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Vlaams-Brabant