Organisatie

cc De Schakel

Cultuurcentrum De Schakel vzw is een cultuurhuis in Waregem met een open geest waar artiesten van alle niveaus en pluimage, kunst- en cultuurliefhebbers, geïnteresseerden en toevallige passanten, uit alle windstreken samenkomen en elkaar op een fijne manier ontmoeten, bewonderen en verwonderen.

Functieomschrijving

Ter aanvulling van ons team en met het oog op de uitbating van 2 gloednieuwe zalen zijn we op zoek naar 2 nieuwe collega's:

- Je staat samen met Mieke en je nieuwe collega in spe in voor het dagelijks onderhoud van De Schakel en Schakelbox, de polyvalente zalen en het materiaal. Onder de professionele leiding van Virginie, vervolledig je het schoonmaakteam. Een kleine ploeg, maar eentje die goud waard is, zowel voor het personeel als voor de bezoekers.

- Je houdt van een frisse en nette omgeving en maakt er een kunst van om ons cultuurhuis schoon te houden als was het je eigen huis.

- Je hebt oog voor detail, werkt nauwkeurig en correct. Je signaleert defecten, materiaaltekorten en andere problemen aan je leidinggevende.

- Er vinden elk seizoen tal van activiteiten plaats: theatervoorstellingen, clubconcerten,
filmvertoningen, lezingen, vergaderingen e.d. Je staat in voor een belangrijk deel van de
voorbereiding, je zet de nodige voorzieningen klaar (tafels, stoelen, beamer…) en je zorgt dat alles na afloop weer op z’n plek terug komt.

- Met en voor mensen werken is onze job: jij bent een aanspreekpunt als bezoekers vragen hebben, je bent klantvriendelijk, biedt logistieke hulp of weet ze naar de juiste collega’s door te verwijzen.

Profiel

- Motivatie is voor ons doorslaggevend. Kom je graag en stipt naar het werk? Ben je vriendelijk en vlot in de omgang? Kan je taken uitvoeren zoals gevraagd en zie je zelf werk? Dan kussen wij onze beide handjes!

- Een voorliefde voor zwarte en rode T-shirts is mooi meegenomen ;)

- Je bezit een gezonde portie verantwoordelijkheidszin en zelfstandigheid.

- Thuiszitten is je ding niet, dus flexibele werkuren (in de week en af en toe in het weekend) klinken je als muziek in de oren.

- Heb je geen ervaring, maar wel honger en goesting? Wel, laat je niet afschrikken en waag gewoon je kans…

Aanbod

- Een gevarieerd en boeiend takenpakket in een bruisende culturele omgeving

- Je komt terecht in een klein en familiaal team. We zorgen voor een warme verwelkoming, kennismaking met de collega’s bij opstart en een uitgewerkt begeleidingstraject.

- 2 openstaande posities voor een vaste deeltijdse job (20u per week en 30u per week) met voorziene opstart midden augustus 2023.

- Een variabele werktijdregeling waarin de balans tussen werk en privé bewaakt wordt.

- Loon volgens barema L4 in PC 329.01 gekoppeld aan relevante anciënniteit.

- Extra sociale voordelen: aantrekkelijke verlofregeling met bijkomende ADV dagen, vakantiegeld, eindejaarstoelage, maaltijdcheques per gewerkte dag, gratis hospitalisatieverzekering met voordeeltarief voor partner en kinderen, 2e pensioenpijler (aanvullend pensioenstelsel), terugbetaling woon-werkverkeer volgens de wettelijke maxima, en niet te vergeten: bij tijd en stond een uitstap of etentje met de collega’s.

Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
West-Vlaanderen