Geen technische kennis? Geen probleem! Met de interface die publiq ter beschikking stelt, kan je in enkele klikken je eigen agendawidget instellen. Bovendien kan je de vormgeving van de widget volledig aanpassen aan de vormgeving van je website.

Op dit moment zijn er al meer dan 300 websites die een agenda op maat tonen dankzij de UiTwidgets, en wekelijks komen er partners bij.

Jeroen Verraest
Neem contact op met
Jeroen Verraest
Projectmedewerker partnerships

Een kalender...

Via de UiTdatabank voeren organisatoren eenmalig hun activiteiten in. Deze evenementen stromen door naar honderden kanalen: van UiTinVlaanderen over UiTinGent tot tal van nieuwswebsites.

UiTwidgets laten je toe snel en gemakkelijk een kalender op maat te integreren op je website. Bijvoorbeeld:

  • Stad Kortrijk publiceert alle evenementen binnen gemeente Kortrijk op haar website.
  • Indiestyle toont alle concerten binnen het alternatieve muziekcircuit op hun website.

...met verrijking op maat

Toegankelijkheid

Zijn jouw evenementen toegankelijk voor iedereen? Via widgets toon je bezoekers in één oogopslag welke voorzieningen aanwezig zijn op je evenement. Inter helpt je je evenement nog toegankelijker te maken en de widget te beheren om beter te communiceren over de voorzieningen. Een overzicht van evenementen vind je op hun online agenda.

Taaliconen

Bereik je een anderstalig publiek, of wil je hen warm maken voor je aanbod? De widget maakt het mogelijk de taaliconen in je agenda te integreren.

UiTPAS

Ondertussen werken er al heel wat steden, gemeenten en regio's met UiTPAS. Zij kunnen in de agenda op hun website bij ieder UiTPASevenement ook een UiTPASlogo tonen, wat het kansentarief is en welke omruilvoordelen de organisator aanbiedt.

Vlieg

Dankzij het Vlieglogo, dat ondertussen heel ingeburgerd is bij het familiepubliek, geef je aan dat een activiteit geschikt is voor kinderen.

Regio

De vrijetijdsbeleving van je publiek stopt niet bij de gemeentegrens. Daarom is het handig dat je publiek op de gemeentelijke website bepaalde activiteiten kan terugvinden die net buiten de eigen gemeente plaatsvinden. Gebruik hiervoor een UiT in mijn Regio-widget.

Sociale media

Bezoekers kunnen de evenementen van jouw UiTagenda delen via sociale media, zo stuur je meer bezoekers naar je website en inspireer je potentiële bezoekers uit het netwerk van wie je event deelde.

Leesbaar op mobiel

Bezoekers zoeken steeds meer via smartphone naar activiteiten. De widgets zijn perfect leesbaar op elk toestel: van laptop tot smartphone.

Meer info op maat?

Contacteer je partnermedewerker bij publiq of neem contact op met jeroen@publiq.be.

UiTdatabank logo

UiTdatabank

Het fundament van een platform voor vrijetijdsactiviteiten

Meer weten
Projectaanvraag logo

UiTkalender op maat

Een UiTdatabank-selectie die past bij jouw publiek

Meer weten