Al in 2016 startte Maasmechelen met UiTPAS. Sinds de opstart zijn er meer dan 40 lokale organisaties aangesloten bij UiTPAS Maasmechelen.

Vanaf nu komen hier de stad Dilsen-Stokkem en gemeente Lanaken erbij en vormen ze samen met Maasmechelen UiTPAS Maasland.

“Van bij de start zijn er maar liefst 70 partners en we hopen dat we het aantal partners de komende jaren alleen nog maar zal stijgen”, aldus Yven Schoofs van Communicatie en Citymarketing Lanaken.

www.uitpasmaasland.be

Volg UiTPAS Maasland op Facebook

Tijdens het lanceringsweekend van 5-6 september deelde de UiTPAS Maasland-ijskar ijsjes uit in Maasmechelen en Dilsen-Stokkem. In Lanaken werd dan weer getrakteerd op 1000 gratis UiTPASsen!

ijskar lancering UiTPAS regio Maasland

Voordelen met aandacht voor jongeren

Er zijn al meteen een pak leuke voordelen te verkrijgen in de regio, o.a. voordelen met speciale aandacht voor jongeren.

Zo kunnen jongeren tot en met 30 jaar voor 25 punten zich een uur gratis uitleven in Aquapark Terhills cablepark.

Nog een voordeel speciaal voor jongeren is een mondmasker ontworpen door Maasmechelse jonge kunstenaars Chiara Becce en Nihan Yilmaz, voor 3 punten.

Voor 40 punten kunnen jongeren zich gratis deelnemen aan een activiteit van het jeugdaanbod in Maasmechelen, Lanaken of Dilsen-Stokkem.

Ontdek alle voordelen van UiTPAS Maasland op UiTPAS.be!

Om UiTPAS Maasland te promoten, werden verschillende video's opgenomen die het grote aanbod van UiTPAS Maasland in de kijker zet.

Waarom regionaal samenwerken?

Niet iedere gemeente beschikt over een groot en divers vrijetijdsaanbod. Structurele samenwerking met aangrenzende gemeenten kan het totaalaanbod vergroten en versterken. Bovendien zorgt de samenwerking op het vlak van communicatie voor een groter publieksbereik.

Door te onderzoeken naar welke aanbieders mensen uit de regio gaan gaan, kun je een mooi complementair aanbod voor al je pashouders creëeren.

Het lokaal netwerk als hefboom in Dilsen-Stokkem

Katleen Jacobs coördineert het Lokaal Netwerk Vrijetijdsparticipatie. "De UiTPAS is een belangrijke stap in meer dan twaalf jaar actief bouwen aan een inclusief lokaal vrijetijdsbeleid."

(c) Gemeente Dilsen-Stokkem