Dag & uur: maandag 16 oktober 2023, onthaal vanaf 12u, start om 12u15, einde voorzien om 17u

Locatie: Museum Plantin-Moretus (Vrijdagmarkt 22, 2000 Antwerpen)

Ontdek het volledige programma op onze website.

Je kan alleen deelnemen als je radar bent van Netwerk Vitamine C. Nog geen radar? Onderteken vandaag nog de engagementsverklaring en ook jij kan bij deze ontmoeting zijn.

JOUW GEGEVENS

*
*
*
*
Op welk nummer kunnen we je bereiken bij last-minute wijzigingen
*
*
*
Museum Plantin Moretus voorziet in de voormiddag een zaaltje voor vroegkomers en langreizigers om rustig te kunnen werken. Wil je gebruik maken van het zaaltje?
Heb je noden of wensen voor de toegankelijkheid van dit evenement? Samen bekijken we hoe we jou de beste ervaring kunnen bieden.
Je gegevens worden geregistreerd in een bestand van publiq vzw met het oog op je deelname aan onze kennisactiviteit. Je naam en organisatie, zonder contactgegevens, nemen we op in een deelnemerslijst beschikbaar voor alle deelnemers met het oog op ons lerend netwerk. Verder delen we je gegevens niet met derden, uitgezonderd waar dit strikt noodzakelijk is om je deelname mogelijk te maken. We zullen je ook informeren over komende, soortgelijke activiteiten. Je kan steeds laten weten dat wij jou niet meer mogen contacteren. Kan je toch niet deelnemen? Mail dan zo snel mogelijk naar cultuureducatie@publiq.be.