Wat bespreken we in deze bijeenkomst?

Hoe bereik je jongeren met je vrijetijdscommunicatie, en hoe kan je hen ook actief betrekken? Wat kunnen we leren van het jongerenlabel UiTX en wat kan dat betekenen voor jou lokale vrijetijdscommunicatie?

Opzet van deze bijeenkomst

Deze bijeenkomst is er om te leren van elkaar, vragen te stellen aan je collega's uit andere (centrum)steden, inspiratie op te doen van de andere deelnemers en natuurlijk om je eigen ervaringen te delen. Wij organiseren de bijeenkomst, jij neemt het woord!

Ook Marcom-collega Lene komt langs en vertelt wat UiTX kan betekenen voor lokale besturen. Daarna faciliteren wij de uitwisseling tussen de deelnemers over dit thema.

Schrijf je gratis in via het onderstaande formulier ⬇️

JOUW GEGEVENS

*
*
*
*
Op welk nummer kunnen we je bereiken bij last-minute wijzigingen?
*
*
Ik wil niets missen en krijg elke maand UiTnetwerk-nieuws, praktijkvoorbeelden en tips in mijn mailbox.
Heb je wensen voor de (online) toegankelijkheid van dit kennismoment? Samen bekijken we hoe we jou de beste ervaring kunnen bieden.
Je gegevens worden geregistreerd in een bestand van publiq vzw met het oog op je deelname aan onze kennisactiviteit. Je naam en organisatie, zonder contactgegevens, nemen we op in een deelnemerslijst beschikbaar voor alle deelnemers met het oog op ons lerend netwerk. Verder delen we je gegevens niet met derden, uitgezonderd waar dit strikt noodzakelijk is om je deelname mogelijk te maken. We zullen je ook informeren over komende, soortgelijke activiteiten. Je kan steeds laten weten dat wij jou niet meer mogen contacteren.