Voltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Buda vzw
Buda vzw is een organisatie die de verdere uitbouw stimuleert van het Buda eiland tot onderzoeks-, creatie- en presentatieplaats voor ondernemers, kunstenaars, ontwerpers, studenten, wetenschappers en actieve burgers. Buda vzw stimuleert verbindingen (LOVE) op het raakvlak tussen economie, kunsten, onderwijs en zorg. Vertrekpunt is de overtuiging dat innovatie ontstaat uit open en vitale coalities tussen mensen uit verschillende disciplines en met verschillende achtergronden. Buda vzw zet concrete cross-sectorale projecten op (WORK) en deelt de resultaten met een zo breed mogelijk publiek (SHARE). Buda vzw wil een drijvende kracht zijn voor een cultureel rijke, duurzame en economisch welvarende toekomst in de Eurometropool Lille-Kortrijk-Tournai en doet dit met een maximale participatie van burgers, met de focus op creatie en met de blik op internationaal.
Functie
Voor het Sinksenweekend is Buda vzw op zoek naar 16 vrijwilligers voor het artistiek project genaamd Studio Cité. Dit is een reeks van mobiele installaties en projecten van Benjamin Vandewalle waar mensen met een andere kijk de stad waarnemen. Voor dit unieke project zoeken we een groepje van 16 vrijwilligers: 8 mensen die instaan als hosts, om het publiek te begeleiden doorheen het project. Ook zijn we opzoek naar 8 mensen om de installaties te bemannen als performer. Hiervoor is geen opleiding vereist
Profiel
Ben jij dynamisch? Nieuwsgierig naar nieuwe visies op de samenleving en stad? Hou je van sociale contacten leggen? Spreek je basis Nederlands? En ben je niet bang om in een diverse crew taken op te nemen in een toffe sfeer op het sinksenweekend in Kortrijk? Dan ben jij de ideale persoon die wij zoeken!
Aanbod
•Een onvergetelijke ervaring met een uniek artistiek project.
• Wij voorzien een vrijwilligersvergoeding van 30 euro per dag.
• Een vrijwilligersmeeting waarin we jou een korte vorming geven en praktische informatie geven over het project en je taken.
• Wij voorzien een lunch en drankjes tijdens je vrijwilligerswerk.
• Je maakt deel uit van een bruisende groep van vrijwilligers en performers
Solliciteren
Contactpersoon: Rube Plancke
Reageren voor: 26/05/2019

Heb je interesse om vrijwilliger te worden? Stuur een kort mailtje met een korte motivatie en je beschikbaarheden naar: rube.plancke@student.vives.be Voor vragen of meer info contacteer gerust: rube.plancke@student.vives.be of de facebookpagina van 'Buda vzw'.