Organisatie

stadbestuur

Sint-Niklaas is een verrassend dynamische stad. We zetten ons dagelijks samen in om onze stad nog warmer, innovatiever en kleurrijker te maken. Door constante evolutie en groei zijn we steeds op zoek naar nieuw talent om onze teams te komen versterken. Heb je een hart voor onze stad? Laat dan van je horen en maak mee de stad van morgen!

Functieomschrijving

In Sint-Niklaas en de deelgemeenten vind je als sporter een mooie waaier aan mogelijkheden.

We zijn trots op onze actieve bevolking, die in clubverband en daarbuiten, faciliteiten aangeboden krijgt en vindt om te bewegen, nieuwe sporten te ontdekken, sportieve talenten aan te boren, … Want sporten doet DEUGD.

Onze dienst sport loopt de komende tijd heel wat fijne uitdagingen tegemoet. We werken hard aan de belofte om meer zwemwater te realiseren voor de burger, de uitbouw van een fonkelnieuw zwembad staat dan ook in de steigers.

Daarnaast hebben onze sportterreinen mooie verbeteringen ondergaan, en staan er ook nog enkele bijkomende aanpassingen op het programma. Ook de buitensportinfrastructuur, voor de sporter zowel binnen als buiten clubverband, wordt verder uitgebouwd.

We zoeken een teamcoördinator die in de sportcentra van Sint-Niklaas en de deelgemeenten samen met onze sportieve en enthousiaste collega’s het sportgebeuren in goede banen leidt.

Zie jij snel mogelijkheden? Kan je de noden van een team oppikken en ermee aan de slag gaan? Ben je een krak in plannen en organiseren? Spreek jij met onze sportcentra een grote diversiteit aan doelgroepen in de stad aan? Zie je als leidinggevende makkelijk het potentieel in je mensen en de omstandigheden?

Dan zijn we heel erg benieuwd om kennis met je te maken!

Wij, dat zijn de sportmedewerkers van de stad Sint-Niklaas.

We hebben 4 sportcentra van de stad zelf die onder jouw hoede zullen vallen, en werken ook samen met sportcentra op tal van andere locaties in de stad en deelgemeenten.

Daarnaast is er ook een team sport, waar onder meer de sportkampen en Ontdek de Ster bedacht en gecoördineerd worden. Deze collega’s worden aangestuurd door het diensthoofd Sport, en zullen nauw met jou samenwerken.

En uiteraard is er ook nog ons huidige zwembad, Sinbad, waar een deskundig team onder leiding van de directeur de werking in goede banen leidt.

Profiel

Profiel

Zelfstandig – creatief – betrouwbaar – besluitvaardig - organisatie gericht

Algemene voorwaarden

Op dinsdag 18 april 2023 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving):

- je bent tot het wettig verblijf in België en tot de Belgische arbeidsmarkt toegelaten of leerplichtig in België (voor contractuele aanstelling)

- je bent van onberispelijk gedrag

- je geniet de burgerlijke en politieke rechten

- je bent lichamelijk geschikt voor de functie (geneeskundig onderzoek -op moment van aanstelling- door de medische dienst verbonden aan het stadsbestuur)

- je bent in het bezit van een bachelor diploma of daarmee gelijkgesteld onderwijs

- je slaagt voor de selectieproeven.

Bijkomende aanwervingvoorwaarden waaraan je op de uiterste inschrijvingsdatum moet voldoen:

- je hebt minimaal één jaar relevante beroepservaring.

Aanbod

Je wordt aangesteld in contractueel dienstverband.

Je krijgt een contract voor 10 maanden. Na deze 10 maanden krijg je, na gunstige evaluatie, een contract van onbepaalde duur aangeboden (behalve in geval van vervangingscontract).

- aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques ter waarde van 8 euro (per geleverde 7u.36 prestaties), ecocheques, jaarlijkse cadeaubon, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en terugbetaling abonnement openbaar vervoer
- aangepaste vorming en een functionele loopbaan
- boeiende job in een aangename werksfeer en in eigen regio
- interessante verlofregeling
- mogelijkheid tot telewerk (in overleg met leidinggevende)
- relevante ervaring in een soortgelijke functie in de privésector of als zelfstandige kan voor maximum 12 jaar geldelijke anciënniteit kan worden meegenomen
- minimum maandloon (volgens index januari 2023):
met 0 jaar anciënniteit: 3.324,83 EUR bruto
met 12 jaar anciënniteit: 4.141,46 EUR bruto
loonsimulatie is mogelijk via wedden@sint-niklaas.be

Er wordt een wervingsreserve (voltijds/deeltijds contractueel ) aangelegd met een geldigheidsduur van 2 jaar en met een bindende rangschikking van de geslaagde kandidaten in volgorde van de behaalde punten of scores. Er is geen voorrangsregeling van kracht: de eerst gerangschikte kandidaat wordt aangesteld.

Categorie
Directie en management
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Oost-Vlaanderen