Deeltijds Vast


Organisatie
PeyMey Diffusion vzw
Pemey vzw, de organisator van het Brussels International Fantastic Film Festival (BIFFF), werft aan. Het BIFFF is het grootste filmfestival van Brussel en één van de grootste genrefilmfestivals ter wereld. We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die moet beschikken over uitstekende taalvaardigheden en een grote stressbestendigheid.
Functie
De functie bestaat uit 2 delen waarbij je nauw zal samenwerken met de verantwoordelijke redactie en ondertiteling.

1) Redactie Nederlandse en Engelse teksten.

Je schrijft vlotte, foutloze teksten in het Nederlands en het Engels en je verbetert teksten voor de diverse festivalpublicaties (catalogus, website, newsletters, perscommuniqués…) en voor subsidiedossiers.

2) Cordinatie Ondertiteling.

Alle langspeelfilmsfilms op het festival worden vertaald en ondertiteld in het Frans en in het Nederlands door een team stagiaires uit Franstalige en Nederlandstalige universiteiten en hogescholen. Je begeleidt de stagiaires bij hun vertalingen in de aanloop naar het festival. Tijdens het festival ben je één van de drie verantwoordelijken die de stagiaires begeleidt bij de ondertitelingen.
Profiel
Profiel:
- universitair of graduaatsdiploma
- bij voorkeur met ervaring in de culturele sector
- ervaring met het redigeren en schrijven van teksten in het Nederlands en het Engels
- moedertaal: Nederlands, met uitstekende kennis van Engels en goede kennis van Frans
Aanbod
Een vaste baan bij één van de meest uniekste filmevenementen ter wereld met als extralegale voordelen maaltijdcheques en transportvergoeding.
Solliciteren
Contactpersoon: Chris Orgelt
Reageren voor: 02/09/2019

Stuur een cv met een motivatiebrief naar chris@bifff.net