Voltijds Vast


Organisatie
CREJAKSIE VZW
Crejaksie vzw is een landelijke jeugdvereniging, erkend door het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap,
afdeling jeugd en is de jeugddienst van de liberale ziekenfondsen.
Functie
Als pedagogisch coördinator ben je, samen met de administratief coördinator, verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de organisatie. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren:
- het uitbouwen van een aantrekkelijke vakantiewerking in zowel binnen- als buitenland.
- het aansturen en coachen van het team stafmedewerkers en de grote groep geëngageerde en gedreven vrijwilligers die zich inzetten tijdens de verschillende activiteiten en vakanties.
- het verder uitbouwen en implementeren van een kwalitatieve kadervorming ter ondersteuning van de vrijwillige jeugdwerkers.
- het meewerken aan de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van diverse projecten. Vanuit jouw expertisegebied denk je actief mee of draag je voor bepaalde deelaspecten de eindverantwoordelijkheid.
- het vertegenwoordigen van Crejaksie vzw op verschillende netwerkmomenten en het bijdragen tot het positief imago van de organisatie.
Profiel
- Je beschikt over een Bachelor diploma.
- Je deed minstens 5 jaar ervaring op binnen het jeugdwerk.
- Je bent een enthousiaste motivator en hebt minstens 2 jaar leidinggevende ervaring.
- Je beschikt over de nodige kwaliteiten als coach en hebt ervaring met het werken met vrijwilligers.
- Je kan terugvallen op een ruime bagage aan zowel theoretische kennis als praktische toepassingen inzake jeugdwerking en kadervorming.
- Je bent een netwerker die met gedrevenheid jouw organisatie vertegenwoordigt en hierbij niet vasthoudt aan een 9-to-5 mentaliteit.
- Je bent organisatorisch sterk en beschikt over een gezonde dosis stressbestendigheid.
Aanbod
- Voltijds contract van onbepaalde duur
- Verloning volgens barema
- Extra legale voordelen zijnde: maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, tussenkomst woon/werk verkeer
- Een inlooptraject ter ondersteuning bij aanvang van de tewerkstelling
Solliciteren
Contactpersoon: DHAESELEER PATRICK
Reageren voor: 11/02/2018

Interesse? Stuur dan jouw cv samen met motivatiebrief uiterlijk tegen 30 november 2017 naar sollicitaties@apbvonk.be Voor bijkomende informatie over deze functie kan men contact opnemen met Patrick Dhaeseleer, administratief coördinator Crejaksie vzw, via patrick@crejaksie.be