Organisatie

Erasmushogeschool Brussel

Het departement Mens & Maatschappij leidt jonge mensen op die als autonome professionals hun talenten kunnen ontplooien en hun weg zoeken in het werkveld. Maak je graag deel uit van een dynamisch team en wil je je talenten maximaal inzetten en verder ontwikkelen voor de uitbouw van ons departement? Dan maken wij graag met jou kennis!

Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven.

We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Functieomschrijving

Ben jij altijd al gefascineerd geweest door onderzoek en de boeiende hospitality wereld? Dan is dit zeker iets voor jou! In deze functie verricht je wetenschappelijk onderzoek binnen het studiegebied van Hotelmanagement. De kerntaken van de onderzoeker zijn de volgende:

- In nauw overleg met het opleidingshoofd HM werk je voor de komende termijn van praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek (PWO) het onderzoeksproject uit (inhoud, onderzoeksvragen, methodologie, planning enzovoort);

- Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en analyseren van kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksdata;

- Je synthetiseert de onderzoeksresultaten in onderzoeksrapporten;

- Je overlegt regelmatig over het lopende onderzoek met het opleidingshoofd HM en de dienst onderzoek en dienstverlening;

- Je zorgt voor kennisverspreiding naar het werkveld en verzorgt wetenschappelijke publicaties en bijdragen op conferenties/studiedagen;

- Je ondersteunt het opleidingshoofd bij het uitbouwen van een generiek kader voor de leerlijnen onderzoekend handelen;

- Vanuit een zicht op de noden binnen onze werkvelden en vanuit eigen (onderzoeks)ervaringen bouw je de onderzoekslijnen van je onderzoek uit en verzorg je de band met onze opleidingen;

- Je bouwt een netwerk op en streeft duurzame samenwerkingsverbanden na.

De lector/structureel onderzoeker werkt een nieuw onderzoeksproject uit voor de opleiding en neemt onderzoekstaken op binnen dit nieuwe onderzoeksproject.

Je zal deel uitmaken van een enthousiast team van dynamische collega’s.

Profiel

Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een Bachelor in Hotelmanagement of een Master in economische wetenschappen en handelswetenschappen of een Master in hospitalitymanagement.

Heb je een buitenlands diploma, met uitzondering van Nederland, Luxemburg of de Baltische staten, voeg dan ook een gelijkwaardigheidsattest van NARIC toe.

Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving.

Jouw profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must. Als Brusselse hogeschool met internationale ambities verwachten we een zekere meertaligheid van onze collega’s. Je vlot kunnen uitdrukken in het Frans, Engels of een andere taal is dan ook een grote meerwaarde. Onverwachte wendingen zoals de coronapandemie scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

Didactische vaardigheden - Je verricht onderzoek en je stelt onderzoeksresultaten voor. Binnen het vak “Bachelorproef” begeleid je het onderzoekswerk van studenten.

ICT - Je bent zeer vaardig in het gebruik van ICT-toepassingen (Exel, Word & PowerPoint) en internettoepassingen met een passie voor nieuwe media zoals Facebook, Instagram, etc

Zelfstandig - Je kan zelfstandig werken en bent eveneens een sterke teamplayer en netwerker.

Resultaatsgericht - Je formuleert doelstellingen die uitdagend en realistisch zijn.

Leergierig - Je beschikt over de vereiste vakinhoudelijke expertise en versterkt die, in functie van je onderzoek, permanent verder.

Flexibel - Je kan omgaan met onvoorziene omstandigheden en zoekt naar creatieve oplossingen.

Aanbod

Wij bieden

Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 316 (Bachelor) of 502 (Master), volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling.

Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding.

Lerarenkaart – met een heleboel voordelen

Resto – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad.

Brussel – een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt. Het departement Mens & Maatschappij heeft verschillende campussen waar we opleidingen aanbieden: Campus Bloemenhof (Zespenningenstraat 70, 1000 Brussel), campus Kanal (Slotstraat 28, 1000 Brussel), campus de Oranjerie (Boudewijnvest 3, 3290 Diest) en campus CVO COOVI (Emile Grysonlaan 1, 1070 Anderlecht)

Concreet

Functie: Statutair tijdelijk niet-vacant

Departement: Mens & Maatschappij

Aard tewerkstelling: Praktijklector of Lector

Vereist niveau: Bachelor

Werkervaring: Geen

Volume: 50%

Onderwijstaal: Nederlands

Duur: zo snel mogelijk (datum beslissing) t.e.m. 30/9/2023

Afsluitdatum: 28/09/2022

Categorie
Vorming en onderwijs
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest