Organisatie

NTGent

NTGent is een stadstheater dat spraakmakende producties maakt die nationaal en internationaal touren, en dat theater inzet in voor maatschappelijk debat. Binnen deze artistieke werking biedt NTGent bezoekers en toeschouwers de mogelijkheid iets te nuttigen in het NTGent Café, gevestigd in het prachtige kader van de Schouwburg die is gelegen in het hart van de stad. We beschikken tevens over een mooie zaal (Foyer) waar zowel intern als extern georganiseerde activiteiten doorgaan. Daarnaast voorzien we bij voorstellingen in de locatie Minnemeers ook een tijdelijke bar voor en na de voorstelling.

Functieomschrijving

Als medewerker van ons café sta je mee in voor de bediening van onze klanten. Je neemt bestellingen op, schenkt dranken uit, serveert de bestellingen en rekent af. Je vult mee de koelkasten aan en wast glazen af. Je zet de zaal klaar en zorgt ervoor dat al het benodigde materiaal aanwezig is. Je ruimt de tafels, toog, toonbank, keuken en zaal regelmatig op en houdt ze schoon. Je stuurt de studenten aan waarmee we in het café werken en garandeert zo de goede werking van het café.

Het barwerk kan op termijn uitgebreid worden met ondersteunend werk bij de events in onze Foyer. Dit omvat het voorbereiden van events (opstelling, materiaalcontrole), het ontvangen van gasten en groepen, het aansturen van medewerkers/studenten en het bewaken van een goed verloop van de activiteit.

Je werkt in een flexibel uurrooster, waarbij avond- en weekendwerk een essentieel onderdeel van de job is.

Profiel

Je bent enthousiast om in een culturele omgeving te werken. Je kan je aanpassen aan onverwachte situaties en bent bereid in een flexibel uurrooster te werken. Je staat open voor avond- en weekendwerk. Je bent sociaal en vlot in de omgang met mensen. Je bent vriendelijk, attent en assertief. Je functioneert goed in groep en kan tevens goed zelfstandig werken. Je bent iemand die werk ‘ziet’ en hebt oog voor detail. Je hebt organisatorisch talent en behoudt vlot het overzicht. Je kan medewerkers aansturen. Je bent betrouwbaar, professioneel en verzorgd. Je spreekt goed Nederlands, en kan je ook uit de slag trekken in het Engels en het Frans. Ervaring in de horeca- of evenementensector is aangewezen.

Aanbod

We bieden een deeltijds contract (19u, uitbreiding op termijn mogelijk) aan van onbepaalde duur. NTGent volgt de CAO Podiumkunsten voor het salarisniveau (PC304), aangevuld met een pakket extralegale voordelen.

Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen