Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
Gekkoo vzw
organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Tijdens de vakantie gaan kinderen op themakampen in binnen- en buitenland en kunnen ze zich uitleven op onze speelpleinen in verschillende Antwerpse wijken. Het hele jaar door rijden we rond met de Spelbus vol speelgoed dat kinderen kunnen uitlenen. En op woensdagnamiddag kunnen kinderen zich na schooltijd uitleven en leuke activiteiten doen bij de Woensdagbende. In onze twee jeugdverblijfcentra kunnen (school)groepen een fantastische tijd beleven. Om al deze projecten te realiseren, kan Gekkoo rekenen op een ploeg van 600 enthousiaste vrijwilligers en 15 professionele medewerkers.
De Woensdagbende gaat door op 6 locaties in Antwerpen. Kinderen blijven op scholen of worden door de school naar de Woensdagbende-locatie gebracht. De Gekkoo-vrijwilligers voorzien activiteiten in een thema en bezorgen de kinderen een geweldige namiddag.
Functie
Het ‘Bouwhuis’ is ondertussen een vaste waarde in onze werking tijdens de zomervakantie om de animatorenbinding binnen onze vzw te vergroten. Overdag staan onze vrijwillige animatoren op 1 van onze speelpleinbendes, ‘s avonds gaan ze samen naar het animatorenhuis, nl. ‘Het Bouwhuis’. Hier kunnen ze naast het voorbereiden voor de activiteiten van de volgende dag ook gezellig samenzijn met hun mede-animatoren. Om dit alles goed te laten verlopen zijn we op zoek naar een coördinator die voor een periode van 2 tot 4 weken dit project tot een goed einde kan brengen.
Overdag coördineer je de speelpleinen en zorg je ervoor dat alles goed verloopt, ‘s avonds zorg je ervoor dat de animatoren eten, voorbereiden en voorzie je een leuke activiteit op maat. Dit wil zeggen dat je verantwoordelijk bent voor het coördineren en ondersteunen van 4 tot 5 hoofdanimatoren en +/- 20 animatoren. Er wordt van je verwacht dat je van zondagavond tot vrijdagavond in het animatorenhuis verblijft (dus ook blijft slapen).
Profiel
 Je bent 18 jaar of ouder
 Je hebt ervaring met werken met kinderen en jongeren op een speelse manier
 Je hebt kennis en inzicht in de leefwereld van kinderen en jongeren
 Je kan kinderen en vrijwilligers motiveren en met hen een activiteit doen schitteren
 Je hebt een hands-on-mentaliteit: je durft een probleem aan te pakken
 Je bent positief ingesteld en laat je niet ontmoedigen bij een tegenslag
 Je kan samenwerken en levert een sterke bijdrage aan het gezamenlijk resultaat
 Je bent sociaal, hebt een open vriendelijke houding en kan op een aangename manier gesprekken met vrijwilligers, kinderen of ouders starten

Strekt tot aanbeveling
 Attest Hoofdanimator in het jeugdwerk
 Minstens 3 jaar ervaring op een speelplein of in het jeugdwerk
 Rijbewijs B
 De energie om +/- 20 animatoren de leukste tijd van hun leven te geven
Aanbod
 Studentencontract voor maximum één maand OF een verloning volgens het sociaalcultureel
statuut van de 25 dagenregel
 Verloning: brutoloon = 1724,41 EUR voor een maand
 Een afwisselende job met veel boeiende contacten
 Een aangename, hartelijke en stimulerende werksfeer
Solliciteren
Contactpersoon: Birgit Ginckels
Reageren voor: 30/03/2018

Stuur ons voor vrijdag 30 maart 2018 je motivatiebrief en curriculum vitae. Dit kan via mail naar birgit@gekkoo.be of naar ons secretariaat (Limburgstraat 49, 2020 Antwerpen, 03/233.64.90).