Organisatie

Departement Cultuur, Jeugd en Media

Functieomschrijving

De landcommanderij Alden Biesen is jaarlijks gastvrouw voor meer dan 800 activiteiten, gaande van kleine vergaderingen en congressen tot internationale concerten, meerdaagse festivals en rondleidingen. Als congrescoördinator vorm je het eerste aanspreekpunt met de externe organisator en denk je samen na over de noden van zijn of haar evenement. Je licht de mogelijkheden van het domein toe, geeft suggesties en giet dit alles in offertes die je kort op de bal opvolgt. Tijdens het evenement nemen andere teams het over, maar je blijft tot het einde betrokken voor opvolging en evaluatie.

Een greep uit het gevarieerde takenpakket:

  • Opstellen en opvolgen van offertes na overleg met de (mogelijke) klant
  • Beantwoorden van vragen (via telefoon, mail, sociale media) en organiseren van rondleidingen op locatie wanneer de klant hier nood aan heeft
  • Zorgen dat alles correct en up to date in het boekingssysteem staat
  • Contact met interne en externe partners (techniek, catering, etc.) onderhouden
  • Prospecteren van toekomstige samenwerkingen en acties ondernemen om het domein als eventlocatie op de kaart te zetten

Ben jij een organisatorische duizendpoot die ervan houdt om alles administratief tot in de puntjes uit te werken? Draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en heb je een commerciële flair? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Je komt terecht in een kleinschalig team van ca. 2 collega's, aangestuurd door 1 leidinggevende en hebt het voorrecht om je bureau te hebben op een van de grootste kasteeldomeinen in de Euroregio: de Landcommanderij Alden Biesen. Sporadisch telewerken van thuis uit of op een satelliet kantoor is bespreekbaar met het team, maar is eerder uitzonderlijk.

Lees meer over de job en het selectieproces in het selectiereglement dat je als bijlage terugvindt op vlaanderen.be/vacatures. Download dit document en hou het bij.

Profiel

  • Je hebt een diploma secundair onderwijs
  • Je hebt minstens 3 jaar beroepservaring binnen sales- en eventorganisatie in een hospitality omgeving

Aanbod

  • Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van medewerker met bijhorende salarisschaal C111. Op https://www.vlaanderen.be/werk... kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • Je ontvangt volgende voordelen: maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, een breed aanbod van leasefietsen, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, professionele kinderopvang tijdens de schoolvakanties in de hoofdkantoren, ...
  • Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werk...

Categorie
Onthaal en administratie
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Limburg