Organisatie

Jeugdhuis Tydeeh vzw

Rivierstraat 8, 2400 Mol

Functieomschrijving

Als coördinator zorg je in de eerste plaats voor een aantrekkelijke en laagdrempelige jongerenwerking, samen met je collega’s. Als coördinator stuur je dit team aan en ben je eerste aanspreekpunt voor jongeren en externe partners. Jullie werken als team perfect en collegiaal samen en helpen jullie elkaar waar nodig.

Je bent het gezicht van het jeugdhuis. Door je open en sociale persoonlijkheid vinden jongeren via jou een plaats in ons jeugdhuis. Je communicatietalent zorgt ervoor dat je elke doelgroep op z’n gepaste manier bereikt.

Samen met de jongerenkern, je collega’s en de raad van bestuur bedenk en organiseer je activiteiten die ons jeugdhuis als ontmoetingsplek nog aantrekkelijker maakt voor jongeren. Je begeleidt de Molse jeugd ook als een echte coach bij het organiseren van allerhande activiteiten, optredens, feestjes, uitstappen, .... Door jouw organisatietalent en praktische ingesteldheid help je jongeren bij het realiseren van hun ideeën.

Je werkt daarnaast nauw samen en zet samenwerkingsverbanden op met verschillende partners en organisaties (scholen, jeugddienst, gemeente, jeugdraad...) om van Mol een nog aantrekkelijkere jongerengemeente te maken. Daarnaast beheer je als een verantwoordelijk persoon de financiën, de verhuur en het onderhoud van onze infrastructuur (café,repetitieruimte, zaal...) en de administratie. Je neemt ten slotte als goede people manager een algemene coördinerende rol op binnen het team en stuurt bij waar nodig. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de raad van bestuur en de gemeentelijke diensten

Profiel

- Je bent van nature uit positief, open en toegankelijk ingesteld.

- Je bent gebeten door sociaal contact met een focus op jeugd en jongeren. Je kan hierin relevante ervaring aantonen. Jouw enthousiasme, verantwoordelijkheidszin en energie zijn kenmerkend: je neemt anderen op sleeptouw, inspireert en neemt initiatief.

- Je neemt actief je rol op als uithangbord van de jongerenwerking, zowel binnen als buiten het jeugdhuis.

- Je behaalde bij voorkeur een bachelordiploma.

- Door jouw creativiteit zorg je steeds voor dat extraatje in het activiteitenaanbod. Je bewandelt niet de weg van de platgetreden paden, maar komt vaak verrassend uit de hoek. Daarnaast heb je aandacht voor alle jongeren in Mol en stel je je programmatie hierop af.

- Je bent een communicatietalent en onderhoudt goede relaties met het gemeentebestuur, de jongeren en je collega’s. Administratief ben je nauwkeurig en stipt. Regelmatig administratief werk (loonverwerking, facturatie...) schrikt je niet af.

- Je bent geen 9 to 5 type. Regelmatig avond- en weekendwerk horen bij deze topjob!

Aanbod

- De kans om je eigen stempel te drukken op onze lokale jongerenwerking.

- Kansen om mee te werken aan de uitbouw van een jeugdhuis met veel potentieel en vooruitzicht op een nieuwe infrastructuur.

- Een vast, voltijds (38u/week) contract met verloning volgens barema B1C in PC 329.01

- Tussenkomst woon- werkverkeer en GSM-vergoeding.

- Kansen om vormingen te volgen.

- Een verantwoordelijke functie, waarin initiatief en inbreng erg gewaardeerd worden.

- Plaats van tewerkstelling: Jeugdhuis Tydeeh – Rivierstraat 8, 2400 Mol

Solliciteren

Stuur je CV en motivatiebrief vóór donderdag 6 juni 2024 23u00 naar voorzitter Stef Vandycke: voorzitter@tydeeh.be

Reageren voor: 06/06/2024
Solliciteren

Stuur je CV en motivatiebrief vóór donderdag 6 juni 2024 23u00 naar voorzitter Stef Vandycke: voorzitter@tydeeh.be

Reageren voor: 06/06/2024
Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen