Organisatie

Villa Basta vzw

Ben je klaar om jouw stempel te drukken op de toekomst van Villa Basta?

Villa Basta is een cultuureducatieve organisatie die jongeren alle mogelijkheden geeft om hun creatieve goesting te ontwikkelen tot creatief talent. Met een jaarlijks bereik van 12000 jongeren zijn we een van de grootste landelijke jeugdwerkingen.

Wij organiseren en begeleiden workshops, projecten, cursussen en producties binnen de disciplines theater, dans, video, fotografie, muziek en beeld/multimedia. We doen dit zowel in Hasselt, Genk, Sint-Pieters-Leeuw en Halle als op locatie in jeugdhuizen, cultuurcentra, buurthuizen en scholen in Vlaanderen en Brussel.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een algemene coördinator die in duo met een tweede coördinator de spil wil vormen van onze werking. De twee coördinatoren werken samen en beslissen samen!

Je bent samen met je collega coördinator verantwoordelijk voor het realiseren van een succesvolle cultuureducatieve werking in Vlaanderen. Jullie staan samen in voor het inhoudelijke, operationele en zakelijke beleid.

Je bent verantwoordelijk voor een tiental vaste en een tachtigtal losse medewerkers. Je geeft veel verantwoordelijkheid en ontwikkelingskansen aan je team.

Het selecteren, aansturen en evalueren van medewerkers, de financiën op orde houden, begrotingen opstellen, investeringen doen, beleidsplannen schrijven… Je vindt het allemaal even interessant. Dan is dit een unieke kans voor jou.

Voor vele kinderen en jongeren is Villa Basta de sleutel naar persoonlijkheidsontwikkeling en geluk. Jouw werk doet ertoe!

Profiel

-Je hebt een diploma universitair onderwijs of bachelor (+ veel ervaring).
-Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een leidinggevende functie en was daarin succesvol.
-Je geeft makkelijk vertrouwen en verantwoordelijkheid aan je medewerkers, hebt een coachende stijl (veel support, maar ook hoge verwachtingen) en vermijdt micromanagement.
-Je bent genereus en gaat eerlijk en zorgzaam om met medewerkers, deelnemers, opdrachtgevers en subsidiënten.
-Je bent erg duidelijk in je verwachtingen, stipt in afspraken, planning en uitvoering.
-Je communiceert duidelijk, bondig en assertief. Je voert gesprekken altijd met open vizier.
-Je beschikt over alle kennis en vaardigheden om de inhoudelijke, organisatorische en zakelijke kant van de werking zelfstandig te runnen.

Aanbod

-Je doet een verantwoordelijke job met veel afwisseling in een gezonde en groeiende organisatie.

-Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de organisatie verder vorm te geven en jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld via opleidingen; je werkt in een organisatie met veel begrip en aandacht voor je professionele groei door persoonlijke coaching.

-Je werkt in een dankbare omgeving met enthousiaste kinderen en jongeren.

-Je maakt deel uit van een fijn team dat jouw beleving en initiatief graag honoreert.

-Je tekent een contract van onbepaalde duur, voltijds (38u) met een loon volgens PC 329 (B1a of L1 afhankelijk van opleiding en ervaring).

-Je mag er onmiddellijk invliegen!


Categorie
Directie en management
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Limburg