JOUW GEGEVENS

*
*
*
*
*
straat en nummer
*
*

JOUW ZOEKTOCHT

Organiseer je een zoektocht op 1 of op verschillende locaties? Geef dan hieronder de naam en (deel)gemeente van de verstoplocatie(s) door. LET OP: wil je graag dat het campagnemateriaal naar elk van de verstoplocaties wordt gestuurd? Vul dan voor elke locatie apart een inschrijfformulier in. 

*
*

JOUW BESTELLING

Het campagnemateriaal bevat een schatkist (of herneem die van vorig jaar) en klankboekjes (minimum 50). Het logboek en de affiches krijg je gratis. Optioneel kan je het gadget (het grote klankspel van Vlieg) en een gevelbord, om je locatie nog meer in de kijker te zetten, bestellen.

Prijzen

  • Klankboekjes (NL of FR): €10 per 50 stuks (excl. btw+ excl. verzend- en handlingskosten) - minimum 50 stuks en altijd in 3 kleuren.
  • Per bestelling van 50 klankboekjes ontvang je 4 affiches en 1 logboek gratis.
  • Schatkist: €22 (excl. btw + excl. verzend- en handlingskosten)
  • Gadget - Het grote klankspel van Vlieg : €1,1 per stuk (excl. btw+ excl. verzend- en handlingskosten) - verkoop per 10 stuks
  • Gevelbord= €27 per stuk (excl. btw + incl. verzend- en handlingskosten
  • Verzending- en handlingskosten zijn afhankelijk van je bestelling (minimum €10,33 en maximum €48,55). Bereken hier jouw prijs.
*
€10 per 50 stuks
€10 per 50 stuks
€22 per stuk
€1,1 per stuk
€27 per stuk

Voor bestellingen groter dan 1300 smaakboekjes gelden aparte voorwaarden. In dit geval nemen we na het ontvangen van je bestelling contact op.

Je ontvangt binnen de 5 werkdagen een bevestiging van ons met de totaalkost van je bestelling. Dit bedrag kan je gebruiken voor je bestelbon.

FACTURATIEGEGEVENS

Je factuur wordt in juli 2020 bezorgd op basis van onderstaande gegevens. Vul de correcte factuurgegevens in van je financiële hoofdzetel om achteraf vergissingen te vermijden. 

*
*
straat en nummer
*
*
*
*
Typ de 10 cijfers na elkaar, zonder spatie of komma. Zo vindt onze boekhouding vlot de juiste gegevens van jouw organisatie terug.
*
We ontvangen jouw bestelbon graag voor 12 juni naar boekhouding@publiq.be. Als je bestelbon niet op tijd is, ontvang je de factuur zonder bestelbonnummer.