Via dit formulier kan je een ticketcode aankopen. Een ticket voor de roadtrip kost €50 exclusief BTW.

Je ontvangt de code snel via mail. Deze code heb je nodig om je in te schrijven voor de events van de roadtrip cultuureducatie 2021. Jij bepaalt zelf of je één of meerdere of misschien zelfs alle events bijwoont. De code koop je eenmalig aan voor een organisatie en kan je dus delen met je collega's.

Ticket roadtrip cultuureducatie 2021

JOUW GEGEVENS

*
*
*
Naar dit emailadres sturen we de ticketcode die je nodig hebt voor je inschrijving voor de events van de roadtrip cultuureducatie.
*
*
*

Facturatiegegevens

De prijs voor een ticket voor de roadtrip cultuureducatie 2021 bedraagt €50 excl. BTW (= €60,50 incl. BTW). Je factuur wordt verstuurd op basis van onderstaande gegevens. Vul de correcte facturatiegegevens in om achteraf vergissingen te vermijden.

Na verzending van dit formulier zal je snel een ticketcode van ons ontvangen. Deze code kan je gebruiken om je in te schrijven voor de events van de roadtrip cultuureducatie. Ze is geldig voor alle medewerkers van je organisatie en dit voor alle events van de roadtrip cultuureducatie 2021. Hou de code dus goed bij!

*
*
Straat & nummer
*
*
*
*
*
Gelieve een geldig, Belgisch ondernemings- of BTW-nummer in te geven. Heb je dit niet? Schrijf dan: geen onderneming.
*
Bezorg ons je bestelbon via boekhouding@publiq.be. Opgelet, zorg voor exact deze subject van de mail met je bestelbon: bestelbon ticket roadtrip cultuureducatie 2021. Vermeld ook op de bestelbon als omschrijving 'Ticket roadtrip cultuureducatie 2021 + naam van je organisatie'
Je gegevens worden geregistreerd in een bestand van publiq vzw met het oog op je deelname aan onze kennisactiviteit. Je naam en organisatie, zonder contactgegevens, nemen we op in een deelnemerslijst beschikbaar voor alle deelnemers met het oog op ons lerend netwerk. Verder delen we je gegevens niet met derden, uitgezonderd waar dit strikt noodzakelijk is om je deelname mogelijk te maken. We zullen je ook informeren over komende, soortgelijke activiteiten. Je kan steeds je gegevens beheren of beslissen je uit te schrijven. De aankoop van je ticket is onder geen enkele omstandigheid terugbetaalbaar, ook niet indien je uiteindelijk niet deelneemt aan een event van de roadtrip.