Organisatie

t-heater
t-heater is het Sociaal Bureau voor Kunstenaars van t-interim, een divisie van t-groep NV. Een gereputeerd interimbedrijf dat zich bij de top in de sector mag rekenen. De niche t-heater verzorgt de loonsadministratie voor kunstenaars en hun opdrachtgevers.

Functieomschrijving

- Je bent het aanspreekpunt van onze kunstenaarsklanten en begeleidt hun dossiers. - Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch en soms ook persoonlijk onthaal van opdrachtgevers, artiesten en andere freelancers. - Je staat voornamelijk in voor een vlotte en correcte administratie: contractopmaak, loonadministratie en sociale documenten

Profiel

- Je bent sociaal en communicatief, flexibel en stressbestendig. Je bent graag bezig met administratie. - Je hebt commerciële feeling. - Affiniteit met én interesse in de artistieke en culturele sector is een must! - Ervaring is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. - Je hebt minimum een graduaatdiploma op zak. - Kennis van sociale wetgeving en de arbeidsmarkt is een pluspunt. - Je hebt een goede kennis van het Nederlands en Frans.

Aanbod

Een boeiende job in een dynamisch team met een correct loon, opleidingen en extralegale voordelen (o.a. maaltijdcheques). Tijdelijke vervanging van november 2015 tem maart 2016.
Categorie
Onthaal en administratie
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Oost-Vlaanderen